Voita matka Las Vegasiin katsomaan NHL:ää

LeoVegasin kautta Las Vegasiin

Liiga starttaa aivan näillä hetkillä ja LeoVegas laittaa sen kunniaksi käyntiin kampanjan, jonka kautta viisi suomalaista pääsee katsomaan NHL-kiekkoa Las Vegasiin valitsemansa matkakumppanin kanssa.

Kisa lipuista käydään viiden viikon aikana, eli joka viikko yksi onnekas voittaa matkapaketin. Voittaja on se, joka on napannut viikon aikana suurimman nettovoiton LeoVegasin vedonlyönnissä. Jotta alemmille sijoille tulleille ei jäisi kovin huono maku suuhun, niin heidät palkitaan ilmaisvedoilla.

Palkinnot sekä säännöt ja ehdot kampanjaan

Viikoittainen pääpalkinto – Kahden hengen VIP-matka Las Vegasiin, Vegas Golden Knightsin NHL-otteluun!
• Lennot 23.11. – 27.11.
• Lentokenttäkuljetukset
• Majoitus Caesars Palace -hotellissa
• Pääsyliput Vegas Golden Knights – San Jose Sharks -otteluun

2. Palkinto: 300 € Ilmaisveto
3. Palkinto: 200 € Ilmaisveto
4. – 5. Palkinto: 100 € Ilmaisveto
6. – 10. Palkinto: 20 € Ilmaisveto

1. Kampanja alkaa 4. syyskuuta 2017 ja päättyy 8. lokakuuta 2017. Kampanja käydään viikoittain alkaen maanantaisin kello 01:01 ja päättyen seuraavana maanantaina kello 00:59 

2. Kampanja on tarkoitettu vain Suomesta rekisteröityneille pelaajillemme. 

3. Kampanjaan osallistuvan vedon tulee sisältää vähintään yksi jääkiekkokohde. Yhdistelmävedoissa vähintään yhden kohteen tulee olla jääkiekkokohde. Huomioitavaa on, että tässä viikoittain käytävässä kampanjassa kaikkien vetojen tulee ratketa kyseisen kampanjaviikon aikana (Alkaen maanantaina kello 01:01 ja päättyen seuraavana maanantaina kello 00:59). 

4. Kaikilla laitteilla asetetut vedot hyväksytään kampanjaan ja vedot voi asettaa joko ennen ottelua lyötävissä kohteissa (Pre-Game) tai live-vedoissa. 

5. Voittajat määritellään seuraavasti: Voittaja on pelaaja, jolla kampanjaviikon aikana on suurin voittanut veto (Nettovoitto), riippumatta panoksesta tai kertoimesta. Esimerkiksi: Jos asetat €20 vedon kertoimella 50.0 ja voitat vedon, nettovoittosi on €980. 

6. Ei koske vetoja, joiden on katsottu olevan mitätöityjä. Cashed-Out -toiminnon käyttäminen on kiellettyä tässä kampanjassa. 

7. Järjestelmävetoja ei hyväksytä kampanjaan ja ainoastaan todellisella rahalla asetetut vedot hyväksytään. 

8. Viikoittaiset Ilmaisvetopalkinnot hyvitetään pelaajien pelitileille 72 tunnin kuluessa kampanjan päättymisestä. Ilmaisvedot voi käyttää kaikissa vedonlyöntikohteissa ja ne on käytettävä seitsemän (7) päivän kuluessa. 

9. Jokainen viidestä (5) Las Vegasin matkapaketista on kahdelle hengelle sisältäen: Majoituksen Caesars Palace -hotellissa, lennot (23.11. – 27.11.), lentokenttäkuljetukset ja pääsyliput Vegas Golden Knights – San Jose Sharks -otteluun. 

10. On Vegasin matkapaketin voittaneiden pelaajien omalla vastuulla järjestää omat viisuminsa, passinsa ja muut mahdolliset tarvittavat matkadokumenttinsa. 

11. Vegasin matkapakettia ei voi siirtää toiselle henkilölle ja rahallista vaihtoehtoa ei ole tarjolla. Mikäli voittaja ei pääse lähtemään matkalle, pääpalkinnon voittaa toiseksi sijoittunut pelaaja. 

12. Jotta pelaaja voi voittaa matkapaketin, voittajien ja heidän matkakumppaninsa tulee olla valmiina matkustamaan Yhdysvaltoihin 23.11. – 27.11. välisenä aikana ja heidän kummankin tulee olla yli 21-vuotiaita matkan aikana. 

13. Ainoastaan yksi matkapaketti on voitettavissa henkilöä/ perhettä/ tiliä/ kotitaloutta ja/tai IP-osoitetta kohden. 

14. Päivittäinen tulostaulukko on nähtävillä kampanjasivulla ja se päivitetään aina puoleen päivään mennessä, maanantaista perjantaihin. Tulostaulukko sisältää pelaajan etunimen ja sukunimen ensimmäisen kirjaimen. 

15. Voittajiin ollaan yhteydessä puhelimitse tai sähköpostilla. On pelaajien vastuulla varmistaa, että he ovat suostuneet tällaisten viestien vastaanottamiseen ja että asiakkaan yhteystiedot ovat oikein. Jos LeoVegas ei saa yhteyttä voittajaan 7 päivän kuluessa, niin voittaja menettää oikeutensa palkintoon.