Vihjeitä Perjantain kunniaksi

Tennistä

Malesiassa ykkössijoitettu David Ferrer kohtaa ATP 48 sijalla majailevan Michael Kukushkin. Ferrer päihitti edellisessä ottelussa helpohkosti konkari Radek Stepanekin. Ferrer on voittanut kaikki keskinäiset kohtaamiset ja en näe miksi tänään ei kävisi samoin. Kukushkin pääsi neljännesvälieriin helpolla vastassa oli reilusti yli 100 toisella puolella olevia pelaajia.

Tähän Ferrerin suora 2-0 voitto usein osuvana varmana. Lisäksi Ferrer -3 peliä 1.57 @ realdealbet johon meillä hyvä talletusbonus. 5/5 panostus. Huom. Ottelu klo 15:30

Sitten Norjaan.

Bodo/Glimt vs Vålerenga

Bodo on nousujohteisessa vireessä 12 viime peliä 9 voittoa 0 tasapeliä 3 tappiota. Kotisaldo 5 voittoa putkeen.Vålerenga tarvisi myös pisteitä, on sarjassa kuudentena. Vålerengalla poissaoloja: Jonathan Nation (17ottelua /0 maalia), Markus Nakkim (8/0), Ivan Näsberg (8/0)ja Melker Hallberg (7/0) Kärki Muhammed Abdellaoue (4/1) on myös poissa. Mutta Bodon kova vire ja kotietu puoltavat kotivoittoa. Mukava 2,40 kerroin @ unibet . 3/5 panostus.

Nimes vs Red Star Ligue 2

Nimes yllätti edellisessä ottelussa Metzin 1-2 voitolla ja tänään vastaan tulee sarjassa 9:nä oleva Red Star. Red starin tulokset näyttävät hyviltä mutta esim kotipeli brestiä vastaan oli Brestin hallintaa, mutta Red Star sai maalin vapaapotkusta. Tähän Draw no bet Nimes 1.90 @ Paf . Kyllä . Luitte oikein 3/5 panos. Paf ihan omilla luvuillaan 🙂 muilla noin 1.70

Hyvä bookkeri

Loppuun suosittelen kokeilemaan 188bet bookeria, hyviä kertoimia ja vaikka sivut ovat englanninkieliset niin selaaminen helppoa. SInne saa VF50 bonuskoodilla 50 ilmaiskierrosta Terminator II slottiin. Niissä 30x kierrätys.