Vihjeitä NHL:ään

NHL vihjeitä jälleen

Viime kerralla osui 2/2 NHL vihjeistä ja kun muitakin vihjeitä jaettiin Facebookiin osui ne myös hyvin, joten toivotaan jatkoa. Otetaan kahteen otteluun vedot.

02.00 New York Rangers – Pittsburgh Penguins

Penguins on pelannut todella hienoa jääkiekkoa ja tuloksetkin ovat huikeat. Seitsemän voittoa putkeen on todella kova suoritus. Rangers on puolestaan pelannut heikommin ja tulos on ollut sen mukainen. Kuitenkin näillä kertoimilla on jo kokeiltava Rangersiä, mutta näistä lähtökohdista otetaan peliin New Yorkin joukkue minimipanoksella vain. Panos 1/10 ja kerron 3,00 jonka saa mm. Betsafelta, josta me tuo lyötiin.

03.00 St. Louis Blues – Buffalo Sabres

St.Louis Blues on pelannut hyvin ja voittoja tulee. Edellisestä kymmenestä kotiottelusta on voittoja 7 ja tappiota 3. Veto ei kuitenkaan ole vain St.Louis Bluesin puolesta vaan myös vahvasti Buffalo Sabresia vastaan. Joukkue on kriisissä. Joukkue ei kykene pitämään kiekkoa ja syöttämään laadukkaasti, jotta se rakentaisi kunnollisia tilanteita. Kiekosta luovutaan ja vastustaja vie ottelua. Itseluottamus on varmasti jo kärsinyt näistä otteista eikä ylivoima edelleenkään näytä hääviltä vaan melko kauhealta. Kun ylivoimalla tehdään maaleja alle 5% teholla on jokin pielessä. Buffalo hävinnyt edellisestä kymmenestä ottelustaan kahdeksan. Tappiot eivät ole kotona olleet rökäletappiota, sillä puolustus toimii paremmin kuin hyökkäys. Eli kiekottomana osataan vielä perusasiat. Kuitenkin vieraissa on tullut selkään ja edellisestä kymmenestä ottelusta on voittoja kertynyt vain kaksi. Tappiosta on 6/10 vierasottelusta olleet vähintään kahdella maalilla. Kahden maalin tappiosta lyödään nyt myös veto kun peliin otetaan St.Louis Blues -1,5 kertoimella 1,77x. Kerrointa tarjoaa mm. Unibet ja Betsafe.

Näillä kahdella vedolla mennään. Ensi yön kierros kokonaisuudessaan:

02.00 New Jersey – Minnesota

02.00 NY Islanders – Colorado

02.00 NY Rangers – Pittsburgh

02.00  Washington – Columbus

02.30  Montreal – Winnipeg

02.30 Florida – San Jose

03.00  St. Louis – Buffalo

03.00 Nashville – Edmonton

03.30 Chicago – Tampa Bay

04.00 Arizona – Dallas

05.00 Vancouver – Ottawa

 

Takaisin veikkausvihjeet sivulle