Ventspils – HJK livenä ja vihje!

Näe Ventspils – HJK livenä netissä!

HJK aloittaa Mestarien liigan karsinnan Latvialaisen Ventspilsin vieraana. Peli alkaa kello 18:30 ja ottelu näytetään Unibet-TV:ssä yksinoikeudella. Nähdäkseen ottelun tarvitsee tilin Unibetille sekä vähintään sentin pelirahaa. Vedonlyöjän kannattaakin aina jättää tilille vähintään se sentti, jotta saa nähdä livelähetyksiä ilmaiseksi jatkossa myös. Unibetin tarjontaa kuuluu runsaasti jalkapalloa ja tennistä, koripalloa sekä erikoisempia lähetyksiä kuten mm. MLB baseballia! Jatkuvasti livelähetyksiä.

Mestarien liigan karsinnan paras vetokohde!

Illan kärkikohteisiin nousee omissa mietteissä Walesin mestarin TNS:n ja Unkarin mestarin Videotonin kohtaaminen. Videoton on lentänyt yksityiskoneella jo sunnuntaina Walesiin, ja päässyt hyvin valmistautumaan. Se kertoo kuinka paljon seura haluaa panostaa europeleihin. Vastaan tulee 1,1 miljoonan dollarin budjetilla palloileva The New Saints kun Videoton on 11  miljoonan budjetilla. Tähän suora Videotonin voittoa. Toppikerroin 2,04 on tällä hetkellä RedBetillä. Panossuositus 7/10.

Vaikka Unibet näyttääkin runsaasti Mestarien liigan karsintapelejä ei kyseistä ottelua näytetä.

RedBetiltä 120€!

RedBet tuplaa ensitalletuksen jopa 120€ asti! Lue lisää RedBet esittelystä tai katso vastaavia tarjouksia sivulta vedonlyöntibonukset.

Veikkausforum palaa vihjeiden kanssa jälleen lähiaikoina!