Veikkausvihjeet viikonlopulle

Ylläpidon veikkausvihjeet viikonlopulle käynnistyy heti 18.30 kun KHL:ssä huippuottelu SKA – Jokerit. Kärkiotteluissa nähdään usein tarkkaa peliä ja tässä on linja sen verran korkea, että kokeilemme vähämaalista vetoa. Alle 6 asian handicap saa Pinnaclelta kertoimen 1,91. Hieno ottelu varmasti tulossa, joka kannattaa katsoa mikäli Viasat on hankittuna.

Toinen veikkausvihje on myös 18.30 alkavaan otteluun. Laji sama, mutta sarja vaihtuu Liigaan ja ottelu on Ässät-Lukko.  Toivotaan, että tässä kiihkeässä ottelussa tehdään maaleja, sillä vetomme on yli 4,5 maalia. Pidetään mahdollisuutta tälle sen verran parempana kun 50-50, että kertoimet riittävät ja toinen veto on tässä.

Kolmas vihje on Eurokarsintaan. Latvia, joka on ollut kotonaan vahva kohtaa Islannin. Tasoero ei mitenkään niin suuri ole, että tässä kannattaisi vieraita kokeilla näillä kertoimilla. Pistetään kotijoukkuetta peliin 1 +0,25 asian handicapilla.

veikkausvihjeet rekka 3

Sinkkuina nämä kannattaa löydä ja niin tietenkin teemmekin. Kuitenkin nyt sattui rekassa olemaan tilaa joten heitettiin veikkausvihjeet Pinnaclen rekkaan ja ei kun menoksi.

Hyvää viikonloppua 🙂

ps. Mobilbet tarjoaa edelleen 10€ talletuksella 30€ pelirahaa casinolle / vedonlyöntiin.

pinnacle rekka