Veikkausliigassa mielenkiintoinen ottelu


Ilves – Jaro ottelu alkaa kello 18:30

Kotimaisessa Veikkausliigassa on kaksi ottelua. Mielenkiintoisempi on putoamisviivan lähellä olevien Ilveksen liigassa (9:s , pisteitä 24) sekä FF Jaron (10:s pisteitä 23) kohtaaminen. Ilves on nostanut Tampereella jalkapallo “buumia” ja Tammelan stadion tulee olemaan lähes täynnä.

Ennakko: Ilveksellä on käynnissä melkoinen härkäviikko, kun joukkue pelaa kahdeksan päivän sisään kolme ottelua. Viime sunnuntaina Ilves otti ansaitun kotivoiton KTP:sta numeroin 2-0 Eero Korten ja Lauri Ala-Myllymäen maaleilla yli 4000 katsojan edessä. Keskiviikkona Ilves puolestaan kaatoi FC Inter Turussa upeasti numeroin 1-2 Mika Lahtisen kahdella maalilla. FF Jaron puolella katseet kohdistuvat Alexei Eremenko Junioriin joka tuo hyökkäysvoimaa.Jaro on kärsinyt jonkinasteisesta miehistöpulasta edellisissä otteluissaan. Voitokkaassa SJK-ottelussa Jaro sai Mathias Kullströmin ja Reginaldo Juniorin takaisin molempien tultua kentälle vaihdosta. Kaksikko on päässyt harjoittelemaan viikon lisää ja he ovat huomenna mukana.

Poissa kokoonpanosta ovat lähes koko kauden sivussa olleet Jonas Emet ja David Carlsson. Johan Brunell on ollut loukkaantuneena kahdessa edellisessä ottelussa ja toppari on poissa myös huomenna, kuten myös Oskar Sandström.Sunnuntain ottelusta ovat varmuudella pois pitkäaikaispotilaat, hyökkääjä Henry Chdidozie Ugwunna (polvi) sekä puolustaja Antti Koskinen (nilkka). . Luottotoppari Samu Nieminen kärsi keskiviikon vierasottelussa pelikieltonsa ja mies on taas kehissä. Tuo tärkeää voimaa puolustukseen. Ilves ei myöskään ole mitenkään erityisen hyökkäävä joukkue. Tasapelin todennäköisyys on tässä ottelussa hieman tavanomaista korkeampi. Joten vihjaamme rohkeasti suoraa tasapeliä 3,35 @ Nordicbet 7/10 panostuksella. Ilveksen kova ottelutahti ei voi olla näkymättä. Mutta tappiota Jarolle tuskin nähdään! Joten tuohon voi safety vetona ottaa Ilveksen kertoimella 2,30 panostus sama 7/10 @ OPTIBET. Voittoa tulisi kummallakin tuloksella.

Molemmat peliyhtöt tarjoavat myös loistavat vedonlyöntibonukset.

optibet 100 100