Veikkausliigaa!

FC Inter – FC Lahti

Sunnuntai 26.7.2015 kello 18:30.

Inter vaeltaa ongelmissa, täyttä pistepotti ei ole tullut Mika Ojalan siirtymisen jälkeen ja Vahid Hambon siirtyminen ei helpota asiaa. Vihjaamme otteluun molempien joukkueiden tekevän maalin, sillä Lahden puolustus ei ole parhaasta päästä. Mennään panostuksella 9/10 ja kertoimella 1,91 @ Nordicbet.

Lahdella hyviä suorituksia alla muunmuassa voitto SJK:stä 1-0. Europelit ovat takana joten liigaan keskittyminen on pääasia. Muun muuassa näistä syistä lisäksi samaan otteluun Asian Handicap +0 Fc Lahti 2,50 @marathonbet. Panosta voi laittaa ainakin 4/10, jos sinne vaan panosta sisään saa. Kerroin poikkeaa aika paljon markkinan keskiarvosta.

Muistathan, että Veikkausforum tarjoaa kasinolle ilmaista pelirahaa?

RoPS – IFK Mariehamn

Sunnuntai 26.7.2015 kello 18:30.

Sitten Rops vs. Ifk Mariehamn. Rops pakkovoiton edessä jos edelleen halua pysyä mestaruustaistossa tiukasti. IFK on sarjassa kolmantena ja kamppailee pääsystä eurokentille. Pelaajat ovat lentäneet Rovaniemelle ajoissa ja valmistautumisen pitäisi olla kunnossa. Ottelun panos laskee maaliodotusarvoa samoin kuin lisää tasapelin todennäköisyyttä.

Lisäksi Mifk on ollut Rovaniemielle aina vaikea vastus. IFK kaatoi RoPSin keväämmällä kotonaan – rovaniemeläisten ainoa tappio 16 otteluun – ja on ollut viime kausina muutenkin niskan päällä keskinäisissä kohtaamisissa.

– “Pitää paikkaansa, RoPS on tavannut sopia meille vastustajana hyvin”, IFK:n päävalmentaja Pekka Lyyski sanoo.”

Eli “lapulle” tasapeli panostaen 4/10 3,[email protected]Unibet. Lisäksi alle 2,5 maalia 1,81 panoksella 8/10. Myös Unibet, jolta löytää ehkä alan parhaat vedonlyöntibonukset.