Vedonlyöntiopas

Vedonlyöntiopas

Vedonlyöntiopas aloittelevalle vedonlyöjälle. Nostetaan muutamat pointit esille, mutta kaiken kattava opas tämä ei ole. Tarkoitus lähinnä on, että tämä vedonlyöntiopas auttaa uuden vedonlyöjän oikeille urille, jotta pahimmilta virheiltä vältytään. Mikäli vedonlyöntisi ei ole hallinnassa, mutta sinulla ei ole varsinaisia peliongelmia voi tämä vedonlyöntiopas myöskin olla hyödyksi.

Mistä aloittaa?

Ensimmäinen askel on se, että hankitit itsellesi pelikassan. Tällä tarkoitetaan rahasummaa, jonka lukitset vedonlyöntikäyttöön. Summa on sellainen, jota “et tarvitse” muuhun elämään. Näin vältyt jo siltä, että talletat aina vaan lisää rahaa etkä tiedä miten vedonlyöntisi sujuu. Pelikassan avulla on myös helpompi määrittää itselleen oikeanlainen panostaso, josta kerrotaan lisää myöhemmin.

Mikä sitten on hyvä koko pelikassalle? Tähän ei voi muuta vastausta antaa kun se, että riippuu siitä mikä on oma varallisuuteesi. Mikäli olet aivan uusi vedonlyöjä on hyvä, että teet itsellesi harjoittelukassan eli varaudut siihen, että saatat hävitä alkuun. Se ei koskaan ole tavoite tietenkään, mutta on hyvä olla realisti. Voittava vedonlyönti ei ole helppoa. On useita voittavia vedonlyöjiä, jotka ovat menettäneet pelikassansa kerran tai useasti jopa ennen kuin ovat löytäneet voittoon tarvittavat tiedot, maltin ja osaamiset. Eli ensimmäinen askel: Päätä summa, joka on sinun pelikassasi. Kirjaa summa esimerkiksi Exceliä, jossa pidät tulosseurantaa.

Tulosseuranta on erittäin tärkeässä osassa vedonlyöntiä. Sen avulla tiedät tarkemmin miten sinulla menee. Mitä tarkemmin tilastoit erilaisia vetoja, lajeja, sarjoja ynnä muuta sen paremmin voit analysoida mitkä vedot tuottavat ja mitkä syövät pelikassaa. On tärkeä tosin muistaa, että vedonlyönnissä otanta on suuressa roolissa. Eli muutamat kymmenet vedot ei vielä kerro paljoa osaamisesta vaan silloin on tuurilla vielä merkittävä rooli tuloksessa. Mitä enemmän vetoja sen pienempi merkitys on sattumalla eli tuurilla. Mikäli et kirjaa vetoja Exceliin tee se vaikka kynällä vihkoon. Pääasia, että sinulla on jonkinnäköinen tulosseuranta.

vedonlyöntiopas

Hyödynnä tietosi ja taitosi

Kun sinulla on pelikassa on aika miettiä mitä vetoja lyödä. Kun hyödynnät muiden vihjeitä on parempi mitä enemmän tiedät vihjaajasta. Onko hän ammattitaitoinen? Mikä on tulos historiasta? Mitkä lajit ovat hänen vahvuutensa? Otetaan esimerkki Vastavedon sivulta vedonlyöntivihjeet.

Esimerkkivihjaajamme on Tipi, joka on sivustolla selkeästi yksi parhaista vedonlyöjistä. Katsokaa hänen profiiliaan. Palautusprosentti on todella laadukas ja otanta on jo hyvä kun vetoja on n. 500. Hänen vihjeitään voi suositella, mutta vaikka tenniksen otanta on pieni vain 49 vetoa tätä kirjoittaessa on ehkä hyvä jättää Tipin tennikset väliin? Tilannetta voi seurata ainakin ja hypätä tenniskelkasta pois, jos tulos jatkuu samanlaisena. Voittoa toki tehdään edelleen Tipin vihjeillä, mutta toistaiseksi tulos olisi vieläkin parempi ilman tennisvihjeitä.

Voittavia vihjaajia ei liiaksi ole, mutta niitä on kuitenkin sen verran tarjolla että töitä on jo tarpeeksi vain siinä että hyödyntää muiden vihjeet. Kuitenkin toisinaan on mielenkiintoisempaa tehdä myös omia arvioita ja vihjeitä. Valitse laji ja sarja, josta tiedät paljon. Laji joka sinua kiinnostaa. Älä pelaa kohteita vain sen takia, että ottelu näytetään TV:ssä. Toki jos hupivedonlyöntiä harrastat, mutta tämä vedonlyöntiopas yrittää neuvoa kohti voitollista ja järkevää vedonlyöntiä.

Kerroin ratkaisee vedonlyönnissä

Pelaat sitten omien arvioiden mukaan tai muiden vihjeiden kautta vetosi on selvää, että loppupeleissä kerroin ratkaisee sen teetkö voittoa. Vihjattu kerroin on lakisi, eli noudata sitä. Runsaasti noussut kerroin voi olla vaarallinen, sillä usein on jokin pätevä syy sille miksi muut pelaavat vastaan. Ehkä kokoonpanotiedoissa on yllätys tai syy on muu. Laskevat kertoimet ovat myös pahasta, sillä silloin on vihje usein ollut hyvä, mutta myöhästyit. Älä pelaa reilummin laskeneita kertoimia. Pienikin ero kertoimissa merkitsee paljon kun vetoja on takana paljon.

Voittavan vedonlyöjän perusperiaate on se, että pelataan vain paras kerroin. Pelitilejä tulee olla useita, jotta kerroinvertailu on mahdollista. Vertaile ja pelaa aina vain paras mahdollinen kerroin. Tätä varten tulee pelikassa hajauttaa usealle pelitilille ja on hyvä, jos osa rahoista on nettilompakossa tai muualla josta voi siirtää rahaa nopeasti vedonlyöntitoimistolle joka tarjoaa parhaita kertoimia. Pelitilien avaamiseen löydät Veikkausforumilta listan vedonlyöntibonukset, josta löytyy tärkeimmät vedonlyöntitoimistot. Uudet asiakkaat saavat lisäksi tervetulolahjan, joka on useimmiten talletus tuplataan bonus eli 100% 100€ bonus. Näin ollen talletat 100€ ja saat 200€. Vaikka bonus vaatii pelaamista (kierrätysvaatimus) on se aidosti rahanarvoinen etu, joka kannattaa aina hyödyntää kokonaisuudessaan.

Vedonlyöntibonukset

Älä tuhoa pelikassaasi

Jokainen järkevä vedonlyöntiopas muistaa vielä kertoa sen, että panostuksen on pysyttävä järkevissä rajoissa. Se voi olla esimerkiksi 0-5% pelikassasta, mutta ei missään nimessä tätä enempää. Vedonlyönnissä tulee aina hyviä ja huonoja kausia, sille ei vain mahda mitään. Se on osa vedonlyöntiä ja elämää – välillä käy tuuri ja toisinaan ei. Tähän varaudutaan panostamalla maltillisesti. Näin pelikassasi kestää huonotkin vaiheet eikä muutamat hutivedot vie pelikassastasi suurta osaa. Rahaa on oltava pelikassassa vielä silloin kun tuurit kääntyvät ja jokainen veto osuu. Tällöin myös maltti on valttia: panosta järkevästi, sillä et koskaan tiedä onko seuraava veto huti vai osuma.

Lisää aiheesta sivulla vedonlyöntiteoriaa.

Kasino-oppaamme löytyy täältä.

vedonlyöntiopas ja kolikkopelit 5€

Tagged with: