Veikkausforum vedonlyönti

Vedonlyönti on upea harrastus, lisätulon lähde tai osalle, mutta harvinaiselle joukolle jopa ammatti. Olemme koonneet tähän kattavat sivumme vedonlyöntiin ja lisää on tulossa! Varsinkin aloittelevan vedonlyöjän kannattaa tutustua artikkeleihimme.

Pidä kuitenkin seuraavat vinkit aina mielessäsi, luet sitten artikkeleitamme tai et.

  • Älä koskaan häviä tai sijoita uhkapeleihin enempää kuin sinulla on varaa siihen. Vedonlyönnistä, kuten kaikista muistakin uhkapeleistä voi muotoutua ongelma ajan kuluessa.
  • Panosta maltillisesti. Huonoja jaksoja tulee kaikille ja niitä ei kuulu paikata suuremmilla panoksilla. Vedonlyönti vaatii pitkäjänteisyyttä. Älä vedä liikoja johtopäätöksiä muutaman vedon perusteella.
  • Jos haluat tehdä pitkässä juoksussa rahaa, niin pelaa lähinnä singlejä, eli sinkkuja. Rekat ja muut pidemmät järjestelmät / yhdistelmät ovat ihan kivoja ja itse kukin niitä joskus jännityksen vuoksi laitamme, mutta se ei ole viisainta vedonlyöntiä vaan hyvin kaukana siitä.
  • Pelaa vain parhaimmat kertoimet. Satunnaisen pelaajan kohdalla totta kai ymmärtää, että veto silloin tai tällöin Veikkaukselle kertoimista välittämättä, mutta päivittäiseen vedonlyöntiin kannattaa kassa pitää sellaisessa paikkaa, josta saa toistuvasti markkinoiden parhaimpia kertoimia ja mahdollisesti pelailla pidemmän aikaa ilman panosrajoituksia. Esimerkiksi Pinnacle täyttää takuulla kaikkien vaatimukset.
  • Muista vetoja tai vihjeitä peesatessakin, että vihjaajia on värikäs sakki. Vihjaajalla ei ole välttämättä sen enempää tietoa kohteesta kuin sinullakaan. Jos taas peesaat tunnetusti pitkältä ajalta voitollisesti vihjaavaa kaveria, niin tällaisellekin sattuu huonoja aikoja – koita ymmärtää. Me Veikkausforumilla vihjaamme vain sellaisia lajeja, joita seuraamme myös itse ja kohteet tulee itse myös pelattua.

Toivomme vilpittömästi, että juuri sinä pystyt voitolliseen vedonlyöntiin. Omilla valinnoillasi voit kuitenkin vaikuttaa suuresti matkalla hyvään tulokseen. Jo pelkällä järkevällä kassanhallinnalla ja parhaita kertoimia hyödyntämällä pääset hyvään alkuun ja päihität jo näillä eväin suurimman osan muista pitkävedon ystävistä.

Veikkausforum toivottaa onnea vetoihin ja jännittäviä hetkiä otteluiden parissa.veikkausforum logo

Linkit: