Vedonlyönti keskustelu Veikkausforumilla

Veikkausforum oli aikanaan tunnettu vedonlyöntikeskustelusta sekä omalla vedonlyönti forumilla sekä myös Facebookissa. Sivustoja oli kuitenkin niin monia, joten Veikkausforum päätti siirtää oman vedonlyöntikeskustelunsa ja vihjeet kokonaisuudessaan Facebookiin. Näin keskitettiin yhteen paikkaan urheilu ja vedonlyönti, mutta se ei loppupeleissä ollut kovinkaan toimiva ratkaisu. Vedonlyönti keskustelu oli melko hiljaista, mutta toisinaan tuli oikein maukkaitakin vedonlyöntivihjeitä. Joulukuussa 2014 kuitenkin tapahtui se mitä vähiten toivottiin eli Veikkausforumin Facebook suljettiin kokonaan. Tämä tietenkin lopetti vedonlyöntikeskustelun ja vaikka valitus on sisällä on hyvin vaikea uskoa, että Facebook pyörtää päätöksen ja avaa uudelleen Veikkausforumin Facebookin.

Mietimme nyt jonkin aikaa että miten vedonlyöntikeskustelu mahdollistetaan ja miten jatketaan. Emme kuitenkaan halua, että käyttäjät kärsivät tilanteesta vaan että saatte jutella vihjeistä ja kiroilla huteja, jos niitä joskus sattuu tulemaan. Vedonlyönti forumit ovat aina mielenkiintoisia, sillä muutoin on vedonlyönti melko yksinäistä puuhaa. Kun kohteita on tutkinut ja harkinnut tarkkaan, niin on mukava sekä omaksi iloksi että myös muiden hyödyksi jakaa vedonlyöntivihjeensä. Veikkausforum suosittelee nyt vedonlyöntikeskusteluun sivustoa Vastaveto.com, jolla on oma vedonlyöntifoorumi. Kyseisellä sivustolla ovat monet Veikkausforumin entiset käyttäjät, joten meno on tuttua hyvässä ja pahassa – lähinnä hyvässä. Toki uusiakin kiinnostavia vedonlyönnin ystäviä löytyy myöskin. Tästä syystä on Vastavedon vedonlyöntiforum ehdottomasti hyvä paikka jokaiselle vedonlyöjälle. Ei sisäpiirejä tai clubeja, ei syrjintää – kaikki ovat tervetulleita.

vf_logo

Vedonlyönti keskustelu Vastavedossa

Vastavedon vedonlyöntikeskustelut tarjoavat myöskin chatin, jota Veikkausforum ei koskaan pystyttänyt sivuilleen. Se onkin melko toimivan oloinen ratkaisu, vaikka nopeatempoisessa keskustelussa ei taso tietenkään aina pysy korkeana, joten huumoria on väkisinkin hieman siedettävä. Tärkeimmät vihjeet ovat kuitenkin hyvin selkeästi Vastavedon seurannassa ja ketjuissa itse forumilla. Seuranta onkin se Vastavedon vahvuus, sillä yhtä laadukasta ja ennen kaikkea ilmaista vedonlyönti seurantaa et takuulla löydä mistään muualta. Kannattaa testata! Excel on edelleen kätevä vehje tällä alalla, mutta seuranta tekee asiat uskomattoman helpoksi ja se kertoo sinun tuloksesi niin lajeittain, sarjoittain kuin eri vedonlyöntiyhtöidenkin kohdalta. Näet heikkoutesi ja vahvuutesi ilmaiseksi.

Vastavedolla on myös aiheena se mistä Veikkausforum käytännössä aloitti eli pokeri. Ilmaisia pokeriturnauksia, vedonlyöntikeskustelua, kilpailuja ja palkintoja, otteluennakot, NHL kausiennakot, NHL vihjeet ja niin päin pois. Siinä on lyhyesti Vastavedon tarjonta loistavien palstalaisten ja ennen kaikkea niiden pitkävetovihjeiden lisäksi.

Vastavedon vedonlyöntisivuston logo on vähän ärhäkämpi kuin täällä.

Vastavedon vedonlyöntisivuston logo on vähän ärhäkämpi kuin täällä.

Sitten linkkien pariin:

Tämä on tämän hetken ratkaisu ja kivasti toimiva sellainen, mutta palaamme asiaan varmasti vuoden 2017 aikana ja kehitämme toimintaa edelleen. Siihen saakka pidämme kaikki tarjoukset ajan tasalla ja huolehdimme, että ne ovat laadukkaita ja toimivia.

Onnea vetoihin ja kohti voittoja!

  • Toivottaa Veikkausforum