Tennisvihjeet 30.05. (siirretty 31.05.)

Uusi viikko ja uudet sateet. Saa nähdä pelataanko tänään vai ei.

Eiliseltä tuli osuma, mutta näinköhän siitä voi olla kovinkaan ylpeä, kun niin kovasti tuli huudeltua miten Nishikori pyyhkii Gasquetilla lattiaa undereiden muodossa, mutta ranskalainenhan ne hoiti. Gasquetilta jo nyt upea turnaus ja pidetään mielessä, että miehen vahvin alusta ei ole välttämättä edes massa vaan nurmi, joten Wimbledonista voi todella tulla tulosta.

Päivän otteluista, jos lyhyesti, niin:

  • Heti ensimmäinen (milloin sitten alkaakaan) Goffin – Gulbis. Vetoja tekisi mieli hakea latvialaisen kautta, mutta kyseessä on liian arvaamaton kaveri hyvässä ja pahassa.
  • Granollers-Pujol – Thiem. Espanjalainen on päässyt kuin ilmaiseksi tänne saakka, vaikka ei tekisikään mieli aliarvoida. Tuskin on Thiemin pysäyttäjäksi.
  • Ferrer – Berdych on vaikea arvioitava. Tässä on kertoimetkin jo heittäneet ympäri. Kyllä tässä Ferreria suosikkina pitää, mutta mies ei ole enää parhaimmillaan ja Berdychia vastaan on varmastikin raskasta pelata. Tähän otteluun oli alkajaisiksi hyviä kertoimia pelien määrään.

Sitten Djokovic – Bautista, johon myös pistetään tennis vihjettä overeiden malliin. Djokovic ei ole missään nimessä samanlaisessa täysin pysättämättömässä kunnossa kuin alkuvuodesta kovilla kentillä. Tämä pelattava linja on ylittynyt Djokovicin kolmessa aiemmassa ottelussa kerran, Darcisia vastaan, mutta nyt on ennakkoon kovin testi tiedossa.

Otetaan 27 peliä, mutta laajempaa tarjontaa saa 27,5 linjalla, joita voi myös suositella.

Djokovic – Bautista | Yli 27 peliä | 1,709 Pinnacle

Naisissa on pari mielenkiintoista kohdetta, mutta liikaa jossiteltavaa.

  • Venus Williams on pelannut huikean hyvin, mutta nyt tulee niin kova vastus Bacsinszkyn muodossa, että miten lähes 36-vuotias jenkki jaksaa painaa vielä? Hyviä tasoituksia saisi Williamsille.
  • Toinen on Bertens – Keys. Ehdottomasti muuten pelattava kohde, mutta Bertensin edellinen lähes kolmetuntinen Kasatkina-ottelu saattaa vielä painaa, ja onko Bertens edes täysin kunnossa, sillä siinä ottelussa esiintyi pieniä ongelmia? Keys on sen verran yksipuolinen pelaaja, että Bertensilla voi hyvinkin olla mahdollisuutensa.

 

Tagged with: