Tennisvihjeet 28.05.

Hyvää alkanutta viikonloppua. Samalla se tietää sitä, että ensimmäinen viikko on takana vuoden 2016 Ranskan avoimesta tennisturnauksesta ja valtaosa pelaajista on päättänyt urakkansa. Eiliselle olisi ollut useampikin pelaamisen ja vihjaamisen arvoinen kohde, mutta se niistä.

Sascha Zverev – Dominic Thiem on heti alkuun mielenkiintoinen kohde, joskin siihen vedot täytyy hakea aikaisen alkamisajan vuoksi käytännössä livestä, jos sieltäkään.

Zverev ja Thiem ovat top 50:n nuorimmasta päästä, mutta siitä huolimatta viime aikojen parhaimpia pelaajia. Thiem onkin noussut jo kolkuttelemaan top 10:n portteja ja on varsinkin massalla helposti siellä joukossa. Zverev on enemmänkin kovien kenttien ystävä, mutta ei ole massallakaan aivan hukassa. Kyseiset kaverit ovat kohdanneet tänä keväänä jo kahdesti massalla ja molemmat ottelut ovat menneet pitkän kaavan mukaan, joten samanlaista sopisi odottaa tästäkin. Thiem on suosikki, mutta Zverev on niin kova kaveri, että vaikea uskoa tämän menevän suorissa.

Kello kolmen jälkeen alkavaan Nicolas Almagro – David Goffin otteluun keretään vielä helposti mukaan. Goffin muistetaan parin vuoden takaisesta mielettömästä voittoputkestaan ja muun muassa kovassa helteessä pelatun Tampereen turnauksen voitosta. Todellinen huippu massalla, mutta kova kaveri on vastassakin, sillä Espanjan Almagro on pelannut viime aikoina parasta tennistään pitkään aikaan. Almagro palasi vuosi sitten kentille loukkaantumisten jälkeen ja nyt mies tuntuu olevan tikissä. Goffin on omaksi onnekseen hyvä liikkumaan, sillä sitä lienee tiedossa tänään runsain mitoin, mutta uskotaan silti altavastaajaan tasoituksella.

Almagro – Goffin | Almagro + 4,5 peliä | 1,840 Pinnacle

Huomiselle harkinnassa Nishikori – Gasquet ottelu, mutta  ei ennakoida liikaa.

Mainitaan vielä erikseen, että LeoVegas (linkki esittelyyn) tarjoaa 2,0 kerrointa illan Mestarien liigan finaaliin kohteeseen “ottelussa tehdään vähintään yksi maali”. Ei kai siellä nyt nollia pelata?

Tagged with: