Tennisvihjeet 13.06.

Uusi viikko ja uudet turnaukset, paitsi että: Viime viikonkin turnaukset saatiin vasta äskettäin päätökseen ATP-puolella sateiden vuoksi ja sehän koski myös meidän sunnuntaista vihjettä Kohlschreiberin ja Thiemin otteluun. Tuloksena siitä lopulta osuma, joten hyvä niin. Hertogenboschin Müller – Mahut -otteluun ei ollut vetoa, mutta siihen oli henkilökohtainen toive ensiksi mainitun voiton puolesta, mutta ikävä kyllä Mahut juhlii siellä, vaikka toisaalta täytyy nostaa hänellekin hattua. Nelinpelin ranking ykkönen ja vuodesta toiseen loistavia otteita nurmella, vaikka ikää pitkälti neljännellä kymmenellä.

Sitten tähän päivään ja tämän viikon turnauksiin. Pelataan Birminghamin iltaotteluun Anastasija Pavlyuchenkovan ja Jelena Ostapenko väliseen otteluun overeita. Pavlyuchenkovan kausi on ollut hyvin vaikea ja myös loukkaantumiset ovat kiusanneet häntä tänäkin vuonna. Tovi sitten valmentajaakin vaihtanut venäläinen tunnetaan erityisesti kovilla sisäkentillä viihtyvänä pelaajana, joka on hieman erikoisempi ominaisuus. Pavlyuchenkovan tyyli sopii myös nurmelle hyvin, joskin liike hänellä ei ole koskaan ollut mikään vahvuus eikä varmastikaan sellaiseksi tulekaan. Ostapenko on esiintynyt useamman kerran vihjeissäa aiemminkin. Nuori latvialainen on pelannut kokonaisuutena hyvän kauden, vaikka Dohan finaali todennäköisesti hieman kaiveleekin. Ostapenko on yksi kiertueen kovalyöntisimmistä pelaajista, joka on nurmella juhlinut muun muassa tyttöjen Wimbledonin voittoa. Parhaimmillaan lähes pysäyttämätön, jos rinnastetaan esimerkiksi Madison Keysiin, mutta osaa myös hävitä pelin virheisiin ja vielä heikohkoon henkiseen kanttiin.

Myös Ostapenkon yli 2,05 voittokertoimet ovat pelattavia varovaisella panoksella, sillä venäläinen on vielä pieni arvoitus uudelle alustalle siirryttäessä.

Pavlyuchenkova – Ostapenko | Yli 20,5 peliä | 1,787 Pinnacle

 

Unibet

  • Ystävällinen asiakaspalvelu
  • Kohdevalikoima
  • Luotettava
  • Erityisesti suomalaisille suunnattuja livelähetyksiä
  • Vedonlyöntibonukset

Tagged with: