Tennisvihjeet 09.05.

Edellisistä kohteista, jos kerrataan, niin varsinkin Görgesin ja Hercogin välinen ottelu oli hyvin tyypillinen naisten ottelu runsaine syötönmurtoineen, joka kääntyi lopulta suoraan kahdessa erässä meidän eduksi.

Putintsevan osalta saatiin huti. Alku oli tilastojen perusteella kazakstanilaiselle se mitä pelättiin eli vaikea, ja lopputulos näin henkilökohtaisesti todella suuri yllätys. Putintsevasta jäänyt sellainen kuva kauden aikana, että hoitaa kyllä tällaiset vakuuttavasti, mutta nyt näin. Putintsevan vastus Duque-Marino eteni lopulta pääsarjaan saakka.

Se harmillinen puoli on näissä karsinnoissa, että niistä on hyvin harvoin lähetystä tarjolla. Sen takia täytyy lähinnä pelaajat tuntien arvata, että mistä on jäänyt joku kiikastamaan tai sitten odotella, josko sosiaaliseen mediaan tulisi jotain päivitystä pelaajien osalta. Karsinnoissa on harvemmin katsojia, jotka raportoisivat, kun tyhjyyttä ammottaa katsomot usein myös pääsarjan otteluissa.

Tälle päivää otetaan Errania Watsonia vastaan. Nyt ollaan Erranin suosikkialustalla ja kotimaassa. Charlestonin massakauden avaus oli surkea, josta voinee syyksi pistää erittäin nopean alustan – täysin eri planeetalta kuin Roomassa. Toisaalta taas Madridin ulkomassallakin tuli takkiin Giorgilta, mutta tämän toisen italialaisen peli onkin onnistuessaan melkoista myrkkyä Erranille. Myös Watsonin syötöt ja lyönnit ovat kohtalaisen painavia, mutta ei liian sellaisia Erranille ja muistetaan se alusta.

Errani – Watson | Errani | 1,561 Pinnacle, 1,56 Marathonbet, 1,50 VonBets, 1,52 Sbobet, 1,52 Betsafe

Nyt seuraa muutaman päivän tauko, koska puhelimella on vaikeampi homma tänne kirjoitella, mutta sitten jatkuu. Ehkä NHL:äänkin vielä jotain, ei pistetä vielä jääkiekkokautta pakettiin lopullisesti.

  • Veikkausforum tennis vihjeet

Tagged with: