Tennisvihjeet 07.06.

Päivää. Eilen laitetut turnausvoittajavedot alkoivat takkuillen, mutta tarvittavan hyvin, että pelaamamme pelaajat etenivät jatkoon. Tänään jatketaan normivedoilla miesten ja naisten otteluista.

Naisista kosketaan otteluun Laura Robson – Michelle Larcher de Brito, joka pelataan Nottinghamissa. Molemmat ovat 2000-luvun mielenkiintoisimpia tennislupauksia, joista kumpainenkin tekivät hyvää tulosta kiertueella teini-ikäisinä etenemällä turnauksissa pitkälle ja voittamalla nimekkäitä pelaajia. Sekä Robsonia että Larcher de Britoa on yhdistänyt ikävät loukkaantumiset.

Larcher de Brito on ansaittu suosikki tähän, sillä valitettavasti Robson ei ole kuluvan ja menneen kauden otteluissa saanut juuri mitään aikaiseksi, mutta nurmikenttä voisi osoittautua paremmaksi alustaksi.

Pelataan Robsonia erätasoituksella. Myös +4 pelitasoitus on asiallinen.

Robson – Larcher de Brito | Robson + 1,5 erää | 1,781 Pinnacle

Naiset ensin ja sitten miehiin. ATP-puolen tennis vihjeeksi valikoitui Hertogenboschissa pelaavan isäntämaan Robin Haasen ja Luxemburgin Gilles Müllerin välinen koitos. Molemmat ovat nurmella viihtyviä pelaajia ja varsinkin Müllerille se on paras alusta nopean kovan kanssa. Haaselta löytyy erittäin painava syöttö, mutta Müller painaa vasenkätisenä yleensä vielä reilusti suurempia läpisyöttömääriä tarkoilla syötöillään. Vielä kun kumpaakaan herroista ei tunneta mitenkään erityisen hyvistä palautuksistaan, niin overit ovat lähellä. Mikäli Müllerin voitosta irtoaa vielä jostain 1,50 paremmalla puolella olevia kertoimia, niin sellaiset ovat ehdottomasti pelattavia.

Haase – Müller | Yli 23 peliä | 1,806 Pinnacle

 

Tagged with: