Tennisvihjeet 07.05.

Palataanpa tennisvihjeiden pariin sitten Australian avoimen tennisturnauksen parin kohteen voimin. Madridissa laitetaan turnaukset tämän päivän ja huomisen aikana pakettiin, mutta Roomassa karsitaan jo ensi viikon turnaukseen.

Ensimmäiseksi kohteeksi valikoituu jo parin tunnin päästä alkava Görges – Hercog -ottelu. Molemmat pelaajat ovat syötön nopeudessa mitattuna kiertueen kärkipäästä ja Görges tällä saralla muutenkin varmempi. Hercogilla on joitain kivoja voittoja kauden aikana, mutta kokonaisuutena suorittanut alle riman ja Görgesin ailahteluista huolimatta on saksalaisen kertoimet helposti pelattavia. Kyseiset naiset ovat pelanneet aikoinaan myös nelinpeliä yhdessä, jossa kovasyöttöiset ja pitkät pelaajat ovatkin vahvoilla.

Toinen kohde on Putintseva – Duque-Marino. Putintsevalla on kiva kausi takana ja hyvinkin pitkälti ne ottelut on kazakstanilainen hoitanut, jotka on pitänytkin. Duque-Marino on etelä-amerikkalaisena massakenttien ystävä, mutta ei ole varsinaisesti koskaan noussut uhkaamaan edes kyseisellä alustalla kärkipään pelaajia. Putintseva on voitosta puhuttaessa tähän jopa yli 70 % suosikki ja näistä kahdesta selvästi parempi pelaaja. Lähinnä tässä sopiikin toivoa, että kazakstanilainen pitää hermonsa kasassa, vaikka otteluun tulisikin heikompi startti.

Görges – Hercog | Görges | 1,735 Pinnacle, 1,78 Marathonbet, 1,80 Unibet

Putintseva – Duque-Marino | Putintseva | 1,454 Pinnacle, 1,44 Marathonbet, 1,42 Unibet