Tennisvihjeet 05.10.

Viimeksi pelasimme overia Khachanov – Troicki -otteluun. Tässä kävi vähän kuten sitä edellisessä kohteessa, että aivan viimeiseen saakka näytti hyvältä ja sitten tuli murto. Khachanov eteni lopulta koko turnauksen voittoon.

Tällä kertaa pelaamme pienellä panostuksella Sabine Lisickia tasoituksella Elina Svitolinaa vastaan. Pienellä siksi, että Lisicki on ollut ehkä koko kauden suurin pettymys, mutta löytänyt sentään pientä otetta viime aikoina. Saksalainen tunnetaan hurjasta lyöntivoimastaan ja nurmikenttien spesialistina. Svitolina on enemmänkin massan ja kovien kenttien pelaaja, joka luottaa puolustustaitoihinsa. Myöskään ukrainalaisen kausi ei ole ollut sitä mitä odotettiin, mutta selvästi parempi kuin Lisickilla.

Svitolina pelaa yleisesti ottaen tunnetusti todella paljon kolmieräisiä otteluja. Eli vähintään se yksi huono erä on mahtunut otteluun. Lisicki taas on yleensä yksinkertaisesti, joko hyvä taikka huono. Peli on selvä jompaan kumpaan suuntaan. Tänä vuonna valitettavasti liian usein saksalaisen tappioksi, mutta luotetaan tässä, että hurja syöttö ja muutkin kovat peruslyönnin tehoavat Svitolinan puolustukseen. Hyvänä päivänä tämä on jopa voitettavissa Lisickilta, sillä Svitolina ei ole vaikeimpia murrettavia.

Lisicki – Svitolina | Lisicki + 5 peliä | 1,704 Pinnacle

Marathonbet tarjoaa tähän vielä reilusti parempaa.

FreakyVegas

  • Bonusten kierrätysvaatimus

Tagged with: