Tennisvihjeet 03.06.

Eilisestä Thiemista osuma, mutta harmittavasti kerroin nousi vihjeen jälkeen vähän turhankin paljon. Jotain hyvää siinä, että ei sentään huonoimmalla mahdollisella tullut pelattua.

Tämän päivän vihjeestä ja kohteesta sanotaan heti alkuun, että pienemmän panoksen kohde, mutta otetaan edes jotakin näin hienolle tennispäivälle.

Thiemilla jatketaan ja vastassa tällä kertaa pahin mahdollinen vastus, eli Novak Djokovic. Miehillä, jos Thiemista voi vielä sellaista sanaa käyttää on pari keskinäistä kovilta kentiltä, jotka ovat olleet erittäin tasaväkisiä Djokon 2-0 voitoista huolimatta. Ensimmäinen näistä pelattiin pari vuotta sitten ja viimeisin Miamin superhitaalla alustalla maaliskuussa. Massalla näiden kahden kohtaamista ollaan odotettu jo pitkään ja nyt sellainen on sitten muutaman tunnin päästä alkamassa, eikä ihan huonoon saumaan.

Thiem ei ollut eilen parhaassa vedossaan läpi ottelun, sillä Goffinilla oli toisessa erässä paikkoja lyödä ottelu lähes pakettiin, sillä parin erän takaa-ajoasemasta olisi ollut itävaltalaisen tuskallisen vaikeaa nousta. Djokovic taas paineli Tomas Berdychin yli erin 3-0 ja pelein 19-11.

Kuten alussa tuli sanottua, niin tavallista pienemmällä tätä kohdetta, johon asetetaan veto kohteeseen yli 32,5 peliä. Koskaan ei tiedä millaisen supervireen Djokovic löytää ja se on ainakin varmaa, että Thiemin täytyy parantaa eilisestä. Yli 3,5 erää tähän voisi olla myös paikallaan, mutta nyt mennään tällä.

Djokovic – Thiem | Yli 32,5 peliä | 1,746 Pinnacle

Tagged with: