Tennisvihje 5.2. illalle

Veikkausforumin tennisvihjeet jäivät kohtalaisen vähiin Australian Openin osalta. Kertoimet laskevat usein niin nopeasti paremmista kohteista, että niiden laittaminen on melkein turhaa, jos puhutaan minuuteista, jolloin kertoimet ovat heittäneet 1,80:sta – 1,60:een tms.

Otetaan kuitenkin Troickia tasoituksella Saksan Kohlschreiberia vastaan. Troickilla on vahva kauden aloitus takana ja tämäkin kohde avattiin tasakertoimin, mutta nyt muut ovat pelanneet saksalaisen suosikiksi. Troicki pitää hurjalla syötöllään syöttövuoronsa kohtalaisen hyvin ja vastustajakaan ei ole enää parhaimmillaan. Kohlschreiber on all-court -tyyppinen pelaaja, jolta löytyy kohtalaisen hyvä kämmen ja hyvä yhden käden rystylyönti.

Troicki on kiertueen niin sanottuja vähän huonompihermoisia kavereita, jonka pelejä voi olla joskus mukavampi katsoa ilman vetoja, mutta kertoimet ovat ehdottomasti tällä hetkellä serbialaisen puolella.

Kohlschreiber – Troicki | Troicki + 2,5 peliä | 1,751 Pinnacle

Tällä hetkellä kertoimet ovat siis nousussa, joten varmasti muualtakin saa pelattavaa. + 2 peliä samanlaisilla tai tietysti hieman paremmilla kertoimilla on vielä pelattavia.

Ottelu on merkattu klo. 18.00 alkavaksi ja kyseessä on siis Sofian ATP-turnaus.