Tennisvihje 21.1.

Sitten tennisvihjeet siirtyy yhden yön ajaksi naisiin.

Annika Beck saa vastaansa Timea Bacsinszkyn, tai päinvastoin. Bacsinszkyn kauden avaus oli hyvin vaisu. Johtuiko se sitten viime kauden lopun loukkaantumisesta vai mistä, mutta sveitsiläinen oli aivan kuin eri pelaaja, jos vertasi viime kesään. Siniakovaa vastaan pelattu ottelu oli jo lupauksia herättävä, sillä talven aikana paljon eteenpäin menneen nuoren tshekin kaataminen ei ollut ennakkoon mikään läpihuutojuttu, mutta lähes sellainen siitä lopulta tuli.

Beck on vasta 21-vuotias pelaaja, joka on ajoittain väläytellyt niin kovilla kentillä kuin massallakin. Varsinkin viime kauden jälkimmäinen puolisko oli kokonaisuudessaan hieno, mutta yön vastustajan tavoin ei vuosi 2016 ole alkanut parhaalla mahdollisella tavalla.

Molemmat pelaajat ovat kovien kenttien ystäviä, Timealle kelpaisi varmasti vielä vähän nopeampikin alusta, mutta nähdään ottelu niin, että Bacsinszky ei joudu tässä juurikaan sen kovempaan taistoon, mitä nähtiin Siniakovaa vastaan ja sveitsiläisen peli alkaa löytymään näin pikku hiljaa. Nousseisiin kertoimiin on hyvä iskeä.

Beck – Bacsinszky | Bacsinszky – 3 peliä | 1,735 Pinnacle

Pinnacle selkeästi omassa luokassaan, mutta sinne on hyvä vihjata, koskaan kenelläkään ei pitäisi olla mitään estettä siellä pelaamiseen. Tarjolla on myös hyviä – 3,5 pelin tasoituksia, mutta äskeisessä varsinainen vihje.

Ottelu alkanee noin aamu seitsemän aikoihin. Menneenä yönä sade viivytti hieman niitä otteluita, joissa ei päästy päälle vedettävän katon suojassa pelaamaan – eli suurinta osaa, mutta nyt näyttävät ennustukset paremmilta.

Rizk

  • Suomeksi
  • Luotettava taustayhtiö
  • Tulossa myös vedonlyönti 2017