Tennisvihje 20.1.

Müller ja Fognini tarjosivat neljä tuntia tennistä lajin ystäville. Ensimmäiset syötönmurrot nähtiin vasta neljännessä erässä, joka on kohtalaisen harvinaista, vaikka miesten tenniksestä puhutaankin ja vähäistä määrää syötönmurtoihin ennakoitiinkin. Ottelu kuitenkin Müllerille 3-1, neljän tie-breakin jälkeen.

Tulevalle yölle naisten puolelta Mladenovicia. Ranskalaisen kauden alku ei ollut erityisen säväyttävä, mutta Cibulkovasta otettu voitto tuli varmoin ottein ja nyt vastaan asettuu astetta tai paria heikompi Gibbs. Nuori jenkki on kohtalaisen puolustuva pelityyliltään, ei anna helpolla periksi ja osaa käyttää myös kämmentään. Mladenovic sortuu toisinaan lukuisiin kaksoisvirheisiin ja pallon pitäminen rajojen sisällä saattaa tuottaa vaikeuksia, mutta Gibbsille tulee silti olemaan hyvin vaikea ottelu, jos meinaa saada vastatuksi “Kikin” pommitukseen.

Melbourneen on luvattu hieman sadetta, joten toivottavasti se ei sotke pahasti aikatauluja.

Mladenovic – Gibbs | Mladenovic | 1,60 Marathonbet, 1,595 Pinnacle

Kertoimet ovat hieman laskeneet avauksesta, mutta ehdottomasti pelattavia ja tietysti voi kokeilla parin pelin tasoituksellakin.

Ylihuomiselle Chardy tasoitusvedoilla pohdinnassa, mutta laitetaan tänne päivä kerrallaan, ja vain mikäli kertoimet eivät ole romahtaneet.