Tennis vihjeet 06.06. – WTA Nottingham turnausvoittaja

Tennis vihjeet

Ranskan avoimet takana, mutta siitähän ei mieli lannistu, sillä uusi alusta ja uudet tennis vihjeet sytyttää aina. Pelit nurmella ovat siis alkamaisillaan tai käytännössä jo alkaneetkin, joten vaihdettiinpa etusivunkin kuvitusta hieman.

Nurmella ei vuoden mittaan hirveästi pelata. Vain tämä reilu kuukauden pätkä ATP- ja WTA-kiertueilla ja sitten hieman alemman tason turnauksia Euroopassa ja muun muassa Japanissa.

Kaikki huippupelaajat kyllä pärjäävät nurmella, mutta alusta suosii hyvin liikkuvia ja erityisesti kovaa syöttäviä ja lyöviä pelaajia. Nurmella onkin tehty niin miesten kuin naistenkin yhden ottelun läpisyöttöennätykset.

Tällä kertaa tennisvihjeet koskevat aiempaa poiketen turnausvoittajia ja pelipaikkana toimii Nottingham.

Alun perin Victoria Azarenka oli osallistumassa tähän turnaukseen, mutta ehkä vähemmän yllättäen Vika vetäytyi sieltä, vaikkakin joku nurmiturnaus olisikin hyvä saada alle ennen Wimbledonia.

Kun Azarenka vetäytyi niin tilalle tuli yksi mielenkiintoinen nimi eli Tanskan Caroline Wozniacki, joka tekee nyt paluun loukkaantumisten jälkeen. Wozniacki viihtyy nurmella, vaikka ei sillä erikoista tulosta ole koskaan tehnytkään. Hänet sivuutamme voittajataistosta nykyisillä kertoimilla.

grass-1024x658

Nostetaan kolme nimeä, jotka ovat pelattavia turnausvoittajaksi.

  1. Johanna Konta. Nykyään Britanniaa edustava Konta on oikeutettu suosikki juhlimaan voittoaan kotimaassaan. Konta nousi vasta noin vuosi sitten tennistä vähemmänkin seuraavien tietoisuuteen, mutta siitä lähtien hän on ollutkin massakenttiä lukuun ottamatta yksi kiertueen parhaimmista pelaajista. Kontan peli soveltuu erinomaisesti nurmelle ja kannustuksen turvin Unibetin kuuden (6) on ehdottomasti pelien arvoinen. Lisätään vielä, että Eastbournessa pelataan turnaus muutaman viikon päästä – siis samassa kaupungissa, jossa Konta asuu, joten siellä se todellinen kotiturnaus.
  2. Toiseksi nostamme Tshekin Karolina Pliskovan. Pliskovakin on kuin tehty nurmelle, mutta alkukauden epätasaisuus painaa liikaa, että hänet voisi asettaa ykköseksi, vaikka näin jotkin vedonlyöntiyhtiöt tekevätkin. Toinen vakaakupissa painava asia on siskosten mahdollinen kohtaaminen toisella kierroksella. Karolinan kaksoissisar Kristina majailee rankingissa noin sata sijaa alempana, mutta omaa hyvin samanlaisen pelin ja jopa vielä kovemman syötön. Siinä voi elää pieni yllätyksen mahdollisuus. Karolina Pliskovan turnausvoittoa voi yrittää pienemmällä panoksella.
  3. Kolmas ja viimeinen valinta on Puerto Ricon Monica Puig. Pica ei ole nurmikenttien taituri, mutta nykyisillä kertoimilla hyvä valinta, vaikka sellaiseksi kuuluisaksi “mustaksi hevoseksi”. Puigilla on myös painavat lyönnit, jotka ovat tehneet tuhojaan tämän vuoden puolella niin kovilla kentillä kuin massallakin. NordicBetilta Puigille 22:n kerrointa.

Yhdysvaltain Alison Riske on erinomainen nurmipeluri, kuten myös Iso-Britannian Heather Watson, joka meinasi vuosi sitten pistää Serena Williamsin lauluun Wimbledonissa. Heitä ei vihjata, mutta kenellä ei esimerkiksi Pliskovaan löydy luottoa tai kolmanneksi valittuun yllätysvalintaan, niin ehkä heistä jompikumpi?

Voittajasta ei uskalla mainita Ashleig Bartyn kohdalla sanallakaan, mutta tämä australialainen kannattaa laittaa seurantaan. Mieletön paluu kentille. Mikäli pysyy kunnossa motivaation ja terveyden suhteen ja saa esimerkiksi kortilla pelipaikan Wimbledonista, niin jättiyllätyksiä tulosten puolesta voi olla lähellä.

Niin Nottinghamin kuin viikolla pelattavia muitakin ATP- ja WTA-turnauksia voi seurata tuttuun tyyliin Bet365:n tennis streameista tilastojen ja livekertoimien kera.

Tennis vihjeet jatkuvat tulevina päivinä.

Thrills

  • llmaiskierrokset ilman kierrätysvaatimuksia
  • 100 % bonus

Tagged with: