Tennis vihjeet maanantaille

Tennis vihjeet 20.06.

Uusi viikko, joka aloitetaan yhdellä vedolla, mutta sitä seuraa parin päivän tauko muista menoista johtuen.

Eilen vihjattiin Kasatkinaa tasoituksella Ostapenkoa vastaan. Ottelussa nähtiin runsaasti syötönmurtoja. Sinänsä hyvin tyypillistä naisten peleissä, mutta tällä alustalla ja näiden pelaajien välillä hieman yllättävämpää. Vedosta tuli siis valitettavasti huti. Ehkä tässä sitten näkyi se Kasatkinan vuoden ensimmäinen nurmipeli, olisi täytynyt olla vähän aggressiviisempi. Vielä kun Ostapenko turhatui yhdessä vaiheessa oikein kunnolla kohtalaisen värikkäin sanoin :). Kolmannessa erässä oli niin sanotusti kaikki avaimet kädessä siirtyä 3-0 johtoon syöttönsä pidolla, mutta nyt kävi näin.

Nyt sitten se pientä taukoa edeltävä vihje ja veto. Nottinghamissa olisi ATP-turnaus, mutta jostain syystä vedot ovat menneet viime päivinä enimmäkseen WTA-puolelle ja niin käy tänäänkin. AK Schmiedlovan kertoimet houkuttavat todella paljon, mutta kun tietää miten huonosti nuori slovakialainen on tällä kaudella okonaisuutena pelannut, niin jätetään välistä. Sen takia houkuttaisi, että esimerkiksi Muguruzaa vastaan näytti jo sitä oikeaa osaamistaan, mutta se ei sitten riittänyt tulevaa GS-voittajaa vastaan. Helpostikin yksi tulevista top-10-pelaajista, kunhan saa päänsä taas kasaan.

No se veto menee Broady – Puig -otteluun. Naomi Broady taitaa esiintyä vihjeissämme ensimmäistä kertaa. Nuori britti, yksi kiertueen pisimmistä pelaajista, jos ei jopa pisin. Syöttö on sitten sen mukainen, mutta ei aivan kovimpia. Tuolla vipuvarrella kuitenkin on “helppo” syötellä myös kovia kakkossyöttöjä, joiden voittaminen aina korostuu otteluissa. Valitettavasti muita vahvuuksia ei juurikaan ole, vaikkakin muistan hänen pelanneen viime syksynä kivasti Quebecin WTA-turnauksessa. Tietysti kämmen ja erityisesti rysty lähtevät kovaa, mutta jos verrataan esimerkiksi  enemmän tai vähemmän järkevänä vertauksena Sam Grothiin, niin eihän niillä osoitetta ole.

Puigin puolesta ja vastaan ollaan pelailtu ja nyt taas puolesta. Kyllä puerto ricolaisen täytyy olla tässä hivenen kertoimia suurempi suosikki monipuolisemman pelinsä vuoksi. Broady on liian riippuvainen tästä syötöstään. Tästäkin ottelusta voisi kuvitella, että syötönmurtoja ei tolkuttomasti nähdä, mutta jopa Hsieh murti Broadyn viidesti tovi sitten viisaalla pelillään, joten…

Broady – Puig | Puig -3,5 peliä | 1,763 Pinnacle

Palaillaan parin päivän päästä.

Tagged with: