Tennis vihjeet

Tennis vihjeet 19.06

Kiva voittoputki katkesi eilen Flipkensiin. Ottelu eteni oikeastaan ensimmäisen hävityn erän osaltakin käsikirjoituksen mukaan. Toisessa ei ollut juurikaan eroa, vaikka se siinä vaiheessa meidän onneksi menikin Flipperille. Tässä vaiheessa pelit olivat tasa 10-10 ja kolmanteen erään oli vielä jäljellä se 3,5 peliä hyvää belgialaiselle. Sitten Garcia valitettavasti meni menojaan lukemin 6-1, eli ns. breadstick-erä.

Seuraavassa mielenkiintoinen video Garcian ensimmäisen erän eräpallosta. Flipkensikaan ei ole niitä parhaimmilla hermoilla varustettuja pelaajia, joten ottelu olisi voinut hyvin päättyä suoraan kahdessakin ranskalaiselle, mikäli tämä tilanne olisi jäänyt Flipkensin päähän kummittelemaan.

Tänään sitten onkin kuin onkin finaalipäivät kaikkien sateiden jälkeen. Tämä todistaa sen, että aika hienosti nämä turnaukset saadaan vietyä läpi, vaikka runsaasti vettä tulisikin. Ok, Hallessa on esimerkiksi kattoa tarjolla ja samoin tulevassa Wimbledonissa kahdella suurimmalla kentällä, mutta katto tai pari ei paljoa auta, jos satoja kaksinpelejä, nelinpelejä, sekanelinpelejä ja rullatuolitennis-otteluja pelattavana ja samat päälle vielä junioreista.

Finaalit tulee nyt jännitettyä ilman vetoja, mutta WTA Eastbournen pääsarjaan olisi jotakin. Siellä siis pelataan karsintojakin sunnuntain tapaan vielä. Pelaamme Daria Kasatkinaa usein vedoissa esiintynyttä Latvian Jelena Ostapenkoa vastaan.

Venäjä tuotti niin miehiin kuin naisiin 2000-luvun taitteessa ja varsinkin alkupuolella hirveän liudan GS-voittajia. Sittemmin tahti on hiipunut, mutta jälleen on tulossa Rublevin ja tämän Kasatkinan kaltaisia huippuja. Kasatkina on erittäin monipuolinen pelaaja, josta voi rehellisesti sanoa että erityistä heikkoa puolta ei ole, ei edes kuuluisan henkisen puolen kohdalla. Jos verrataan esimerkiksi tähän 1997-ikätoveriin Ostapenkoon, niin ero on huomattava rauhallisuudessa, vaikka venäläisiä ei muuten tunnettaisikaan kylmähermoisimpina pelaajina.

Kasatkinaa pelaamme tasoituksella. Kuitenkin ensimmäinen virallnen nurmipeli tälle kaudella, kun Ostapenkolla niitä on jo useita. Ja pidetään mielessä, kuten aiemminkin tullut kehuttua, että latvialainen on erittäin hyvä tällä alustalla ja pallo tulee sellaista kyytiä takaisin jatkuvalla syötöllä, että siinä voi Kasatkina olla ihmeissään tauon jälkeen, mutta luotamme silti venäläiseen.

Kasatkina – Ostapenko | Kasatkina + 3,5 peliä | 1,862 Pinnacle

Tämä niin kuin kymmenet muutkin ottelut tänään Bet365 tennis streameista.

Tagged with: