Tennis vihjeet 29.05.

Seuraavaksi ratkotaan puolivälieriin, eli kahdeksan parhaan joukkoon eteneviä pelaajia. Me pelaamme päivän viimeiseen otteluun, mutta sitä ennen on tarjolla useita mielenkiintoisia otteluita.

Raonic on edennyt puhtaalla pelillä, joten miten “toimistolla” selvästi pidempään viihtynyt Ramos-Vinolas pystyy vastaamaan kanadalaiselle?

Wawrinka aloitti turnauksen takkuillen, mutta nyt kulkee taas. Wawrinkan vastustajana on Dimitrovin ja Simonin yllättänyt Troicki.

Myös Murray on ollut hirvittävissä vaikeuksissa, mutta Karlovic ottelussa skotti ei jättänyt mitään palaa syöttötykille ja nyt olisi Isnerin muodossa hieman vastaavaa tarjolla.

Naisten puolella otteluista saattaa tulla vieläkin jännittävämpiä tai ainakin enemmän yllättävämpiä lopputuloksia. Oma mielenkiinto kohdistuu enemmänkin kaavion alaosaan. Joukossa on pari todellista yllättäjää eli Rogers ja Pironkova. Rogers pääsi ehkä hieman halvallakin tänne saakka, sillä Kvitovalla oli henkilökohtaisia ongelmiaan, joka maksoi sen ottelun. Nyt olisi aika näyttää romanian massataituri Begua vastaan, että on neljännen kierroksen paikan arvoinen. Pironkova oli ehkä taas uransa parhaat päivät nähnyt, mutta on pelannut erittäin vahvan viikon tähän saakka. Ranking on noussut toistakymmentä sijaa ja mikäli Radwanskasta irtoaisi vielä voitto, niin Pirru raivaisi tiensä “jo” top 70:ään.

No se tämän päivän kohde oli Nishikori – Gasquet otteluun ja pelaajien keskinäisistä huolimatta nyt ei povata Gasquetin voittoa, vaikka toki sekin mahtuisi vetoon, mikäli japanilainen jäisi täysin jalkoihin. Uskotaan, että Nishikori ei kentällä koko sunnuntaita pyöri, vaan niputtaa kotiyleisön harmiksi Gasquet’n kohtalaisen ripeästi. Se olisi harmi ranskalaisten puolesta, sillä Tsonga joutui jättämään leikin kesken johtoasemasta ja Monfils ei sairastelujen vuoksi lähtenyt koko turnaukseen. Ja naisiin Ranskasta ei ole tullut top-10 tason pelaajia sitten Marion Bartolin.

Tämä tennisvihje jokseenkin laskeneisiin, mutta vielä pelattaviin kertoimiin. Tietysti tähän voisi hakea tasoituksellakin, mutta nyt näin. Ottelu alkaa aikaisintaan 15.15. Vihje jätetty 12.05.

Nishikori – Gasquet | Alle 38,5 peliä | 1,787 Pinnacle

Tagged with: