Tennis vihjeet 28.06.

Wimbledon 2. päivä

Eilen pelit rullasivatkin malliikkasti, kun sade ei päässytkään viivyttelemään. Meillä oli kahteen peliin underit, joista Shvedova – Görges tuli kotia vastoin käsikirjoitusta. Senhän piti olla Görgesin heiniä, mutta kazakstanilainen piti huolen siitä, että alle 23:n pelin jäätiin. Toinen veto oli Schwartzmanin ja Haasen otteluun ja siinäkin altavastaaja esitti lähes kauden parastaan ikävä kyllä Haasenkin pelatessa sen verran hyvin, että overia tauluun. Ok alku kuitenkin turnauksella ja yleisesti ottaen todella hienoja pelejä riitti päivän mittaan, vaikka vähän “selaamalla” tulikin katseltua. Yksi mikä jäi harmittamaan ja nyt jälkiviisaana on helppo huudella, niin naisista Crawford – Kania ottelu. Crawford on näistä kahdesta vähintäänkin yhtä hyvä pelaaja nurmella, mielestäni jopa selvästi parempi, mutta ilmeisesti sitten kevään loukkaantuminen teki kerroinasettelusta tällaisen ja Crawfordille saikin parhaimmillaan n. 1,70 kertoimia jopa + 5 tasoitukselle, joka olisi ollut se oma valinta tuon loukkaantumisen kuitenkin muistaen.

Maanantain otteluissa nähtiin muutamat yllätykset. Kivoja sellaisia tai ei. Ranskan nelinpelitaituri Herbert murjoi Kohlschreiberin yli neljässä erässä ja naisissa esimerkiksi Ana Ivanovic lähti lauluun, joskaan tuskin olisi kovinkaan pitkälle edennyt vaikka olisi ensimmäisen ottelunsa selvittänytkin. Lisäksi tänään jatkuu eilen keskeytetty Giraldon ja Müllerin välinen maratonottelu. Olisi helppo toivoa altavastaajaa eli Giraldoa jatkoon, mutta toisaalta Müller on pelannut niin upean nurmikauden, että olisi melkein vääryys jos tätä kahden erän takaa-ajoasemasta nousua ei palkittaisi toisen kierroksen paikalla, mutta paras voittakoon.

Sitten päivän peleihin, joista valikoitui ensimmäiseksi ja viimeiseksi Benoit Paire – Franko Skugor. Kroatialainen Skugor on mielenkiintoinen nimi, sillä hän on vuosimallia 1987, mutta selviytyi vasta tällä iällä ensimmäistä kertaa Grand Slamin pääsarjaan aikuisten tasolla. Skugorilta löytyy vähän lähteestä riippuen vartta yli kaksi metriä, joten ehkä siitä voi päätelläkin miksi kaverilla on nurmella potentiaalia pärjätä. Pairekaan ei ole lyhimmästä päästä ja syöttö on siellä hurja, kuten myös rysty. Kämmenestä on tullut jopa jonkinlainen vitsi, mutta eihän me sellaiseen kehdata lähteä mukaan. Kaikki kunnia Skugorille, mutta Pairen hieman heikommastakin vireestä johtuen uskotaan, että vastuksen koventuessa selvästi on kyyti kylmempää ja joskun vähän kuumahermoisenakin tunnettu Paire vie tämän lukemin 3-0 tai 3-1.

Myös Betsafen 1,68 pelattava ja ehkä jossain parempaa?

Paire – Skugor | Paire – 1,5 erää | 1,76 Unibet, Paf

Naisiin ei löytynyt mitään erikoista ja tuli katsottua vielä sen verran tarkkaan, että näitä “crawfordeja” ei tarvitse huomenna katua. Konta – Puig -ottelupari harmittaa, sillä molemmille toivoisi pitkää turnausta, mutta toisen osalta se päättyy jo tähän.

Bencic – Pironkova on myös erittäin mielenkiintoinen. Pironkova on pelannut todella hyvää tennistä viime viikkoina, kun taas Bencicilla on ollut järkyttävän vaikea paluu loukkaantumisten jäljiltä. Molemmilla saumat edetä pitkälle.

Expekt

  • Verovapaat voitot
  • Hyvä kohdevalikoima
  • Myös kasino ja pokeri

Uudet asiakkaat | Ilmaisveto 50% aina 100€ asti | Minimitalletus 10€ | Maksimipanos 5€ | Vähimmäiskerroin 1.80 | Bonuksen määrä on 50% ensitalletuksesta | Ilman kierrätysvaatimusta | 18+

 

Tagged with: