Tennis vihjeet 27.06.

Tennis vihjeet Wimbledon 2016 – 1. päivä

Nyt se sitten alkaa, tennisvuoden ehkä hienoin kaksiviikkoinen. Pelejä riittää katsottavaksi ja pelattavaksi vähintäänkin tarpeeksi. Sään puolesta näyttää lähes yhtä huonolta kuin mitä nyt koko kesäkuun on ollut ympäri Eurooppaa. Vuosi takaperin Wimbledonin ensimmäinen viikko oli todella helteinen, mutta toivotaan että nyt sitten jälkimmäinen. Osaa se Englannissakin aurinko paistaa ainakin suomalaiseen makuun, vaikka ennakkoluulot voivat muuta ollakin.

Vetoja tulee pelattua todennäköisesti erittäin runsaasti, mutta koitetaan saada tänne nyt pari vetoa / päivä ainakin nyt alkukierroksilta.

Heti alkuun pistää silmään Tipsarevicin kertoimet Simonia vastaan. Ehkä Simonia nyt yliarvostetaan? Tipsarevic on tehnyt hyvän paluun kentille. Jätetään se kuitenkin välistä, kun lopulta niin vähän pelejä alla serbialaisella. Cuevasin kertoimet ovat olleet avauksissa ehdottomasti pelattavia Federeria vastaan, mutta myöhässä ollaan ja tuskin enää nousevat?

Siinä jossittelut ja pelataan Diego Schwartzmanin ja Robin Haasen väliseen otteluun undereita. Schwartzman pelasi kokonaisuutena kivan massakenttäkauden ja nyt olisi aivan toisenlaiset haasteet argentiinalaiselle, kun huonommailla alustalla tulisi hollannin nurmitaituri Haase vastaan. Haasekaan ei ole ollut aivan niin hyvä kuin esimerkiksi vuosi sitten, mutta todennäköisesti siltikin aivan tarpeeksi Schwartzmanille. Argentiinalaisella on kesältä alla yksi ottelu nurmella, jossa tuli turpaan nuorelta jenkkilupaukselta Escobedolta lukemin 6-0, 6-3. Escobedokaan ei ole mikään nurmikenttien kuningas, vaan lähinnä kovien alustojen kasvatti ja ystävä. Haasen -2,5 erätasoitus voisi olla myös ja tämän voisi nähdä melkein samana vetona reilusti surkeammalla kertoimella, mutta pieni vara jää, että myös nelieräinen voisi osua.

Schwartzman – Haase | Alle 33,5 peliä | 1,819 Pinnacle

Naisista valikoitui ottelu Yaroslava Shvedova – Julia Görges ja vetona myös undereita. Näistä kahdesta taas kumpikaan ei ole nurmella parhaimmillaan, vaikkakin Görgesin peli sinne hyvin sopiikin. Shvedova on enemmänkin massalla viihtyvä ja itse asiassa myös enemmän nelinpelissä menestystä niittävä pelaaja. Görges taas on nopeilla kovilla kentillä kuin kotonaan. Tämä veto valikoitui aivan viime hetkien tuloksilla, vaikka molemmilla se on huonosti mennytkin. Kuitenkin jos mennään numeroiden taakse, niin Görgesin peli näytti hyvältä Puigia vastaan. Täytyy muistaa, että puerto ricolainen on pelannut todella hyvin kesäkuussa ja oikeastaan pitkin kautta. Ei Shvedovakaan sovi aliarvioida ja kazakstanilainen onkin vähän sen tyyppinen pelaaja, joka saattaa saada joskus sellaisen ohjelman päälle, että liki kaikki kaatuu, mutta sama myös toisinpäin. Görgesin voittokertoimet ja tasoitukset ovat jo syöty, mutta undereita voi vielä pelailla. Joskus on käynyt niinkin, että altavastaaja painelee ne tauluun ja samahan se oikeastaan onkin, mutta nyt niitä haetaan kyllä saksalaisen kautta.

Shedova – Görges | Alle 23 peliä | 1,740 Pinnacle

Nurmella syöttö- ja syötönpalautustaidot korostuvat. Tässä hyvä video ATP-puolen parhaista syöttäjistä.

Unibet

  • Ystävällinen asiakaspalvelu
  • Kohdevalikoima
  • Luotettava
  • Erityisesti suomalaisille suunnattuja livelähetyksiä
  • Vedonlyöntibonukset

Tagged with: