Tennis vihjeet 25.06. – turnausvetoja Wimbledoniin vai ei?

Hyvää juhannusta ja alkanutta viikonloppua kaikille. Eiliselle oli tarkoitus vielä sateen viivyttämästä Radwanska – Cibulkova ottelusta huolimatta laittaa Konta – Makarova peliin vetoa, mutta nopeimmat olivat syöneet jo kertoimet.

Radwanskan ottelu tosiaan pelailtiin eilen loppuun ja overit tulivat kuin tulivatkin kiinni, vaikka tänne meinasi tullakin ennakkoon punaista ja exceliin myös. Armeijassa kylläkin taidettiin neuvoa, että ei ennakoida siellä…Illemmalla pelattiin myös välierät, joten pari peliä tuli puolivälierien voittajille perjantaille. Finaalissa lopulta Ka. Pliskova ja juuri Cibulkova. Kotiyleisön harmiksi Eastbournessa asuva Konta taipui Pliskovalle välierässään.

Oikeastaan tälle päivää ei ole muuta, mutta katsellaan Wimbledonin turnausvetoja, mitkä ovat pelattavia ja mitkä ei.

Novak Djokovic – 1,80 ja yli pelattavia. Kertoimet nousseet hieman. Hyvä kaavio ja kaikki puhuu Djokovicin voiton puolesta, mutta joskus asiat voivat olla pienestä kiinni. Finaalissa voisi pelata todennäköisesti vastaankin.

Roger Federerin kertoimet sinänsä hurjia, mutta tuskin mitään tapahtanut viikon aikana, minkä vuoksi nuo muuttuisi pelattavaksi?

Dominic Thiem on näyttänyt, että peli kulkee myös nurmella, mutta ei peliä.

Milos Raonicin 17 ja yli voisi olla ainoa kärkipään pelaajista Djokovicin lisäksi mitä koittaa, mutta kanadalainen kohtaisi serbin jo puolivälierissä. Mahdollinen finaalikohtaaminen olisi ollut parempi, sillä tässä olisi tehnyt mieli laittaa molemmille vedot.

Richard Gasquet’lle yli sadan kertoimia. Ehkä ranskalainen kerran sadasta saattaisi viedäkin, mutta pelaamatta jää.

Djokovic oli siis oikeastaan ainut, jota voisi pelailla. Katsotaan naisten puoleltakin vielä.

Serena Williamsin kertoimet pudonneet. Ansaittu suosikki, mutta ehkä aliarvioimme jos 2,60-2,70 luokkaa täytyisi saada? 2,50 tarjolla useassa paikkaa.

Garbine Muguruza vuosi sitten finaalissa, mutta vähän arveluttaa Ranskan avointen voiton jälkeen. Mikäli tietäisi että samanlaisessa tikissä, niin yli kuuden kertoimella lapulle. SkyBetilla 6,50.

Petra Kvitova aina Wimbledonin suosikkeja, mutta tämän hetken kunto ei puhuisi voiton puolesta.

Venus Williams ehkä erikoinen nosto, mutta erinomainen kaavio, tosi hyvä nurmella edelleenkin. Tuskin järjellä ajateltuna, mutta ainakin hupimielessä voisi laittaakin. Kertoimissa suurta hajontaa, joten vaikka ei niin vakavasti ottaisikaan vedonlyöntiä, niin nämä 29:t kannattaa unohtaa ja esimerkiksi Unibetilla 51.

Agnieszka Radwanska, Simona Halep ja Angelique Kerber pelien ulkopuolelle. Radwanskaa olisi voinut miettiäkin, mutta Raonicin kanssa sama juttu, että toisenlaisessa asetelmassa olisi voinut ottaa esimerkiksi Williamsille ja Agalle molemmille vedot.

Madison Keysin avauskertoimet olleet kivoja. Yli 15:llä vakavasti harkintaan.

Näillä puheilla ei paljoa turnausvoittovetoja lähde. Ehkä turhan varovasti liikkeellä. Jos on siinä ja siinä, niin pikkurahalla voi tietysti ottaa hieman jännitysta parille viikkoa.

 

Tagged with: