Tennis-vihjeet 25.05.

Tälle päivää otetaan jälleen yksi kohde. Huomisen osalta säät näyttävät jälleen vähän huonommalta, sillä ainakin sadekuuroja on luvattu sinne.

Eiliseen tapaan pelataan overeita ja ne menevät serbialaisten keskinäiseen Lajovic – Troicki otteluun. Lajovic on nuorempi kaveri, joka pelaa nyt suosikkialustallaan. Yhden käden rystylyöntiä käyttävän Lajovicin syöttö on paremmasta päästä ja kämmen vielä parempi. Liike on myös hyvällä tasolla, mutta jostakin on vielä kiikastanut, että mies ei ole murtautunut top 50:een.

Troicki on melkoisen kuumahermoinen kaveri, joka taas pelailee mieluummin nopeammilla kentillä ja tekee siellä tuhojaan hirveällä (hyvässä mielessä) syötöllään. Troicki yllätti Grigor Dimitrovin avauskierroksella, mutta pidetään mielessä, että Dimitrov ei pelaa tällä hetkellä lähellekään uransa parasta tennistä.

Jep, Troicki on suosikki, mutta Lajovicilla on alustan puolesta sen verran etua, että lähdetään hakemaan sitä pidempää ottelua ja ei tarvitse mennä ihan niin maratonotteluksi kuin eilinen Mathieu – Giraldo.

Lajovic – Troicki | Yli 36,5 peliä | 1,806 Pinnacle

Ottelun ennakoitu alkamisaika 15.00. Vihje jätetty 12.25.

 

Tagged with: