Tennis vihjeet 23.06.

Parin päivän tauot lusittu ja takaisin veikkaamaan. Kohtahan se alkaa eräänlainen kauden kohokohta Wimbledonin muodossa. Katsotaan viikonlopun aikana, jos jokunen turnausveto lähtisi sinne WTA-Nottinghamin tapaan.

Siitä edellisestä eli maanantain vihjeestä paha sanoa muuta kuin, että oikein meni. Ottelu siis jäi katsomatta. Numeroiden perusteella erinomainen ottelu Puigilta, mutta tuskin Broadykaan erikoisemmin on loistanut, jos kokonaiset kaksi kertaa sai pidettyä syöttönsä.

Jatketaan naisten peleihin otteluun Agnieszka Radwanska – Dominica Cibulkova. Kumpainenkin on pitänyt viime aikoina taukoa pelaamisesta, mutta molemmat tekivät myös asiallisen paluun kentille häviämättä eräkään käynnissä olevassa turnauksessa.

Radwanska on suuri suosikki ja aiheestakin, mutta me lähdetään siitä, että kaksi kovaa taistelijaa pelaavat tästä overit. Molemmat ovat hyviä nurmipelaajia, joiden heikkoudet tulevat esiin yleensä vain kovemmin syöttäviä ja lyöviä vastaan. Silloin Radwanska ei saa lyönteihinsä kunnolla pituutta ja peli menee lähinnä puolustamiseen. Cibulkova taas on toiminut ajoittain eräänlaisena ässäautomaattina vastustajille ja rehellisesti sanoen se voi hieman näkyä tänäänkin, sillä Aga on parantanut syöttöön suuresti vielä tässäkin vaiheessa uraansa. Muut ominaisuudet, eritysesti liike ja hyvä kämmen luovat uskoa Cibulkovaan.

Radwanska – Cibulkova | Yli 21 peliä | 1,847 Pinnacle

Tagged with: