Tennis vihjeet 22.09.

Naomi Osakalle täysin ylivoimainen voitto. Pelit 12-3. Erien ensimmäiset syöttövuorot japanilainen hävisi puhtaasti Domille, mutta muuten vakuuttavaa työskentelyä. Otteluvoitosta syöttäessä pientä tahmeutta ja tuli siinä vaiheessa pikkuisen jo US Openin tapahtumat mieleen, mutta ei enää sulamisia.

Naisissa jatkamme edelleen. Seuraavaksi vuorostaan suosikkia, eli Irina-Camelia Begua Jana Cepelovaa vastaan. Kaksi massakenttien ystävää, kaksi ehkä jopa vähän samanlaista pelityyliä, mutta Begu on näistä selvästi aggressiivisempi.

Cepelova ei ole ylipäätään nuoresta iästään huolimatta loistanut parin edellisen kauden aikana. Viime ajat ovat olleet kohtalaisen hyviä, muutamia hienoja voittoja, mutta myös sellaisia tappioita, jotka olisi pitänyt ehdottomasti kääntää voitoksi. Begullekaan kausi ei ole ollut menestys massakenttien jälkeen. Florianopoliksen turnausvoitto kovalla kentällä on sinänsä hieno saavutus ja luo vähän vetoonkin luottoa, mutta siellä ei osallistujaluettelo ollut kaikista nimekkäin.

Nykyisillä kertoimilla Begua uskaltaa pelata varovasti. Romanialainen osaa pelata myös kovilla kentillä. Rankingia ei kannata tuijottaa, mutta on kuitenkin selvästi vastustajaansa laadukkaampi pelaaja.

Begu – Cepelova | Begu | 1,657 Pinnacle

Ottelu on Soulin WTA-turnausta ja pelataan huomisaamuna Suomen aikaa. Yli 1,60 kertoimia muuallakin, esimerkiksi Coolbet. Marathonbetin asiakkaille vielä parempaa.

 

Tagged with: