Tennis vihjeet 21.09.

Schmiedlova repi tärkeän voiton. Ei mikään erikoinen esitys, mutta tekee varmasti hyvää urheilijalle. Seuraavaan otteluun Niculescua vastaan ei enää uskalla jatkaa samassa kelkassa. Niculescu saa vastustajan kuin vastustajan sekaisin erikoiselle pelityylillään, joten jätetään se välistä.

Pelataan Tokion Premieriin Naomi Osakaa tasoituksella Dominika Cibulkovaa vastaan. Todella aggressiviinen pelaaja vastaan loistavasti liikkuva taistelija.

18-vuotias Osaka on kiertueen kirkkaimpia tähtiä tulevaisuudessa ja mikä ettei voi järjestää jo loppukauden aikana jonkun jättiyllätyksen. Välillä pikkuisen päätöntä menoa ja sulamisia, mutta otetaan tuo ikä huomioon. Cibulkova ei ole ollut Wimbledonin jäljiltä täydessä iskussa, mutta ei toisaalta anna juuri koskaan milliäkään periksi otteluiden aikana.

Osakan esitys oli Misaki Doita vastaan sen verran vakuuttava, että pelitasoituksella lapulle. Ok, ei Doi ollut yhtä vakuuttavassa iskussa kuin aiemmin tänä vuonna, mutta mikäli Osakalla kulkee samaa tahtia kuin edellisessä ottelussa, niin vaikea murrettava jopa naistenniksen tasolla ja päinvastoin Cibulkovan syöttöihin voi päästä helpommin käsiksi.

Osaka – Cibulkova | Osaka + 4,5 peliä | 1,769 Pinnacle

Pinnacle

  • Parhaat kertoimet
  • Ei panosrajoituksia

Tagged with: