Tennis vihjeet 20.09.

Tällä viikolla ei tennisottelut kesken lopu, mutta WTA-turnausten osalta Aasian kisat tekevät seuraamisesta aina vähän vaikeampaa. Ranskassa ja Venäjällä pelaavat miehet ja Martin Klizanin kerroin kiinnittää heti huomiota, mutta muistetaan Klizanin vaikea vuosi loistavan alun jälkeen.

Jossittelulinjalla toinen mielenkiintoinen olisi Hsiehin kertoimet Lisickia vastaan. Saksalainen on romahtanut käsittämättömästi top 100:n ulkopuolelle ja kisajärjestäjät saavat kohta jo kirjoittaa korttia, mikäli Lisicki haluaa Australian avoimissa pelata. Jätetään välistä, mutta mikäli joku tuntee että Hsiehin kertoimet olisivat pelattavia, niin ehkä tässä vähän varmistusta siihen.

Veto lähtee Souliin ja A.K. Schmiedlovalle. Hänestä odotettiin yhtä kauden suurimmista yllättäjistä, mutta yllätys on tullut lähinnä negatiivisessa mielessä. Ylivoimaisesti kauden suurin pettymys, joka on edennyt vain tappiosta tappioon. Tällaisia romahduksia nähdään hyvin harvoin ja toivottavasti näin lupaava pelaaja nousee vielä tuosta.

Schmiedlovalle kuitenkin veto, sillä nyt on sen tason vastus, josta ei vain saa olla kuin yksi lopputulos ja se on voitto. Massakentällä tämä veto saattaisi jäädä välistä, vaikka slovakialainen on sielläkin hyvä, mutta nyt karsinnat selvittäneestä puolalaisesta voitto tai kausi pakettiin.

Pieni kerroin, mutta pieni panoskin. Pelattava kohde kuitenkin ehdottomasti.

Piter – Schmiedlova | Schmiedlova | 1,57 Bet365

21Bet

  • Hyvä vedonlyöntibonus
  • Pelattavaa löytyy

Tagged with: