Tennis-vihjeet 16.06.

Tennis vihjeet

Isner – Del Potro -ottelukin saatiin lopulta pakettiin ja meidän onneksi Isner hoiti sen. Hyviä uutisia tuli myös Baghdatis – Brown ottelusta overeiden puolesta. Baghdatisilla oli kyllä saumat karata toisessa erässä ja sanoa hyvästit yli 23:lle pelille, mutta Brown taisteli hienosti.

Sateista on tullut valitettua jo useamman viikon, Ranskan avoimista lähtien, mutta onhan tämä nyt melkoista sotkua. On kuitenkin jo torstai ja esimerkiksi Johanna Konta avaa vasta tänään turnauksensa Birminghamissa, kun sunnuntaina on jo finaalit – tai pitäisi olla. Katsellaan kuinka käy, minkäs säälle voi. Ehkä Wimbledon sitten yllättää aikanaan aurinkoisella säällä?

Nyt pelataan jo hieman laskeneeseen kertoimeen varovaisella panostuksella. Viime turnauksessa Monica Puig oli yksi meidän kolmesta vaihtoehdosta turnausvoittajaksi, mutta tie päättyi siellä välieriin. Puig kohtaa seuraavaksi konkari Kirsten Flipkensin, joka on nyt ylivoimaisesti parhaalla alustallaan. Flipkens lukeutuu WTA-kiertueella erittäin harvinaiseen joukkoon, jonka peli muistuttaa edes hivenen serve & volley pelaamista. Sam Stosur oli ehkä joskus sellainen ja sitten aikoja sitten Martina Navratilova tietysti.

Näillä kahdella kahdella on pari keskinäistä kohtaamista, mutta eri alustalla ja vuosia sitten. Ne menivät Flipkensille, mutta ei laiteta niille paljoakaan painoarvoa. Toisaalta Flipkensin pelityylin voi olettaa  olevan melkoista myrkkyä Puigille.

Tämä on Mallorcan turnauksen toista kierrosta. Ensimmäisellä Flipkens voitti Ranskan avointen voittajan Garbine Muguruzan suoraan kahdessa erässä hyvällä pelillä. Tämä on hyvin tavallista, että tuore GS-voittaja on vaikeuksissa voittonsa jälkeen, mutta kehut menee myös “Flipperille”. Puig taas hoiti Saksan hurjalyöntisen Julia Görgesin samoin kahdessa erässä.

Flipkensia tasoituksella.

Flipkens – Puig | Flipkens + 2,5 peliä | 1,840 Pinnacle

 

 

Tagged with: