Tennis vihjeet 15.07.

Tennis vihjeet

Muutaman päivän tauko saatiin aikaiseksi, kun Gstaadissa oli sitten viimeisen päälle surkeat kelit. Veto meni oikein, mutta sitä saatiin odotella pari päivää näiden sateiden vuoksi. Barthel aloitti matsin ihan kivasti ja näyttäisi siltä, että syksyksi voi yltyä vielä hyvään vireeseen kunhan saa pelejä alle, mutta meidän onneksi Golubic oli vielä tässä vaiheessa liian vahva. Tosin sveitsiläinenkin sai hävittyä syöttövuoronsa ottelun voitosta syöttäessään, mutta Barthel antoi omansa takaisin tuplan ja helpon virheen avustuksella. Tennis vihjeet jatkuu, mutta Gstaadin pelejä ei jäädä toistaa kertaa odottelemaan.

Viime postissa tuli valehdeltua, että nurmikausi olisi ohitse pääkiertueilla. Tietystikin USA:ssa nurmella vielä pelaillaan, kun tälläkin hetkellä on käynnissä Newportin turnaus, jossa niin sanottu Pete Samprasin kopio Rajeev Ram juhli vuosi sitten. Tänä vuonna voittaja vaihtuu, kun Ram putosi jatkosta toisen kierroksen ottelussaan.

Newportiin laitetaan myös vetomme otteluun Gilles Müller – Adrian Mannarino. Müller on esiintynyt vihjeissämme kesän mittaan todella usein, Mannarino ei niinkään. Müller aloitti nurmikauden väkevästi, mutta Wimbledon oli pienoinen pettymys. Ehkä erittäin rankka kesäkuu painoi sitten jaloissa. Mannarino voitti jo edellisellä kierroksella toisen erittäin kovasyöttöisen pelaajan Australian Sam Grothin, mutta kyllä Müller on useamman askeleen Grothia edellä peruslyönneissä kuin liikkeessäkin.

Ottelu pelataan siis Yhdysvalloissa, joten iltaan asti kerkeää seurailla kertoimia. Alle 1,70 ei missään nimessä peliä.

Müller – Mannarino | Müller | 1,775 Pinnacle

Tänään alkoivat myös Davis Cup -ottelut, joten katsellaan saadaanko niihin mitään, eli lähinnä ylimmälle tasolle.

Tagged with: