Tennis vihjeet 14.06.

Sateet sotkivat eilisiäkin aikatauluja näin heti viikon alkuun, mutta ei näillä näkymin vielä niin pahasti etteikö sunnuntaihin mennessä olisi pelit paketissa. Meidän vetomme Pavlychenkova – Ostapenko otteluun oli yli 20,5 peliä ja siitä ikävä kyllä huti sillä surkeimmalla mahdollisella tavalla. Eli tie-break erän jälkeen kaikki näyttää hyvältä, mutta lopulta sen voittajaa pistää homman pakettiin toisessa erässä super nopeasti, joten se niistä overeista. Hyvä juttu on se, että Ostapenko voitti, jota suosittelimme yli 2,05 kertoimilla.

Tänään ainakin pelattavaa eikä ihan kaikkea pysty edes käymään läpi, mutta poimitaan nyt ainakin parit kaikista vaihtoehdoista.

Ensiksi naisten Mallorcan turnaukseen, joka on muuten uusi tuttavuus kiertueella. Mallorcalta on tullut runsaasti hyviä urheilijoita ja itse asiassa muutama tennispelaajakin, joihin lukeutuu myös joku Rafael Nadal.

Me pelataamme Ana Ivanovicin ja Pauline Parmentierin väliseen otteluun. Sattumaa tai ei, mutta käsittääkseni Ivanovicillakin on asunto Mallorcalla, joten eräänlainen “kotiturnaus”. Kyseessä on käytännössä pari samanikäistä pelaajaa, joiden molempien urat ovat olleet viime vuosina laskussa, mutta Parmentier on saanut tehtyä siihen muutoksen tänä vuonna nostettuaan rankingia kohisten sadan joukkoon. Ranskalainen tykkää pelata takarajan tuntumasta hyvällä kämmenellään ja myös syöttö on napakka. Ivanovic taas pelaa kuka ties viimeistään vuottaan ja valitettavasti pelit eivät kulje enää massallakaan, joten paljoa ei uskalla nurmikaudellekaan luvata. Esittää otteluissa aina muutaman upean pisteen, mutta muuten hyvin ailahteleva ja virheherkkä, ei liiku hyvin ja ei varsinkaan saa lyötyä liikkeestä kunnolla, jos vertaa useimpiin muihin kärkipään pelaajiin. Parmentieria tähän tasoituksella.

Ivanovic – Parmentier | Parmentier + 5,5 peliä | 1,952 Pinnacle

Sitten ATP-puolelta yksi tennis vihje nopeasti, mutta harkiten 🙂 Isner – Del Potro otteluun. Jälkimmäinen pelaili jo menneellä viikolla ja hyvä niin että pelaa, sillä loukkaantumiset meinasivat jo lopettaa uran. Isner taas astelee tositoimissa nurmelle ensimmäistä kertaa kuluvana vuonna ja täällä on ainakin kovat odotukset sen suhteen. Ikävä kyllä muillakin vedonlyöjillä, sillä parhaat kertoimet on jo syöty, mutta vielä riittää varovaiseen panostukseen. Isner on niin vaikea murrettava ja kun Del Potrokaan ei tietenkään ole vielä missään top-10-vireessä, niin jenkille laitetaan pienellä tasoitukselle. Tämäkin tasoitus voi olla tärkeä ennakkoon näin tasaisessa ottelussa. Tämä ottelu pelataan Lontoossa.

Isner – Del Potro | Isner + 1,5 peliä | 1,83 Unibet, 1,813 Pinnacle

 

 

Tagged with: