Tennis vihjeet 12.06.

Sunnuntai, eli viikon turnaukset päättyvät finaaleihin ja ensi viikolla puskee jo uutta turnausta Birminghamissa, Lontoossa, Mallorcalla ja Hallessa.

Eilisestä alle 26,5 peliä / alle 2,5 erää -kohteesta Karlovic – Müller -otteluun saatiin osuma. Tänään Müller kohtaa finaalissa nurmispesialisti (ruohon voisi ymmärtää väärin) Ranskan Nicolas Mahut’n. Ei pelata siihen mitään, mutta Müllerille ehkä toivoisi enemmän voittoa ja uran ensimmäistä ja samalla ehkä viimeistä turnausvoittoa, mutta ranskalainen on kyllä suosikki tähän.

Viikon alussa vihjattiin Nottinghamiin turnausvoittajia kolmen pelaajan voimin. Konta taipui muistaakseni toisessa ottelussa, Puig hävisi eilen Ka. Pliskovalle ja kolmas vaihtoehto eli juuri tämä “parempi” Pliskova on nyt sitten tänään finaalissa, joten pientä jännitystä siitä. Vaikka Pliskovan aseet tulevatkin esille hyvin nurmella on hän itse valittanut kuinka vaikea on reagoida matalaan pomppuun, mutta toivotaan parasta finaaliin.

Nyt sen sijaan pelataan Stuttgartin finaaliin, jossa vastakkain ovat isäntamaan Philipp Kohlschreiber ja Itävallan Dominic Thiem. Molemmilta hieno turnaus. Saksalaiselta se ei ole niin suuri yllätys, sillä hän viihtyy hyvin nurmella, mutta Thiem kaikesta potentiaalista huolimatta ei ole nurmella loistanut tähän saakka. Lisäksi hänellä on takana raskas pariviikkoinen Pariisissa, joten hieno venyminen ja taipuipa eilen Roger Federerkin, vaikka toisessa erässä “vähän” ote lipsuikin.

Lähdetään tähän pelaamaan overia. Kohlschreiber ei ole viikolla menettänyt vielä erääkään, joten ehkä myös yli 2,5 erää voisi olla asiallinen. Sen verran on uskoa itävaltalaiseen.

Thiem – Kohlschreiber | Yli 23 peliä | 1,746 Pinnacle

Illalla NHL vihjeet kuudenteen finaaliin ja sitä ennen voi lämmitellä katsomalla vaikkapa Expektin (esittely) sivuilta NHL Without a Map -sarjaa, josta juuri julkaistiin kahdeksas jakso.

Tagged with: