Tennis vihjeet 12.07.

Wimbledon olisi sitten paketissa. Djokovicin yllätysputoamisesta ja Serena Williamsin 22:nnesta Grand Slam -voitosta huolimatta turnaus ei ollut ehkä kaikkein säväyttävimmästä päästä, mutta ei missään nimessä huonokaan. Sadetta riitti tuttuun tapaan, kuten oli Pariisissakin kuukausi sitten, mutta hyvin ottelut saatiin vietyä läpi. Suomalaisittain turnaus oli totta kai lopulta aivan mahtava ja toivottavasti muutaman vuoden sisään saadaan myös aikuisten kaksinpeleihin edustajia.

Nyt nurmikausi on käytännössä paketissa. Vetojen osalta kaikki näytti Wimbledoniin saakka hyvältä, mutta sitten rysähti monttuun ja kunnolla. Nyt kausi jatkuu jälleen massalla ja Davis Cupien parissa, jonka jälkeen vuorossa on olympialaisia ja Pohjois-Amerikan kiertuetta kovilla kentillä.

Tälle päivää otetaan veto ja vihje muutaman tunnin päästä alkavaan Gstaadin WTA-turnauksen otteluun Mona Barthel –  Viktorija Golubic. Barthelin mennyt vuosi 2015 oli oikein hyvä, mutta alkuvuodesta niin jalat kuin alaselkäkin saivat osansa tenniksen pelaamisesta ja se tiesi useamman kuukauden taukoa. Paluu ei ole mennyt missään nimessä nappiin, jos nyt mitään uskalsi edes odottaa. Barthel pelaa isoa peliä ja ei ole muutenkaan massalla vahvimmillaan. Golubic on hyvin heiveröisen näköinen, mutta liikkuu ja lyö molemmilta puolilta hyvin ja erityishuomiona naisissa nykyään hyvin harvinaisella yhden käden rystyllä, jolla saanee Bartheliin liikettä. Pituudestaan huolimatta Barthel kylläkin myös liikkuu hyvin, vaikka toisin voisi kuvitella, mutta kertoimet ovat tässä Golubicin puolella.

Barthel – Golubic | Golubic | 1,775 Pinnacle

Toinen silmään pistänyt kohde on Podoroska – Kovinic. Podoroskalta ei ole pelejä nähtynä, joten vihjeet jää välistä, mutta Koviniclta senkin edestä ja pienellä taustatyöllä saa kyllä sen kuvan, että tasoero on hurja. Jätetään kuitenkin vihjaamatta, kun tarkempaa käsitystä ei ole. Kovinic – 1,5 erää oli siihen harkinnassa.

Tagged with: