Tennis vihjeet 10.06.

Perjantain tennis vihjeet seuraavaksi yön NHL-ottelun valvomisesta väsyneenä. Eilisestä kohteesta tappio, kun Kozlova päihitti Ostapenkon. Kozlovaa jos nyt kehuttava, niin hän on muuttunut muutamassa kuukaudessa selvästi urheilullisemman näköiseksi ja se on varmasti hyvä juttu. Pelissä ei edelleenkään mitään ihmeellistä, mutta se että jaksaa kentällä ottelun sisällä ja ottelusta toiseen auttaa tietysti paljon. Vastaavanlainen muutoshan tapahtui aiemmin muun muassa Kerberin kohdalla jokunen vuosi sitten ja tulokset ovat näkyneet sen jälkeen.

Tälle päivää nopeasti yksi. Nopeasti siksi, että tässä on vain pari tuntia ottelun alkuun. Ei-niin-hyvä-nurmella Ferrer kohtaa Luxemburgin Gilles Müllerin Hertogenboschin puolivälierässä. Müller on pirun kova, vasenkätinen syöttäjä, joka pistää varsinkin huonommin palauttavia vastaan parikymmentä ässää / nurmipeli helpostikin. Näppärä kaveri myös verkolla. Ferrer on lähes kaikessa muussa taas parempi ja se voi ollakin vedon kohtalo, että Ferrer pääsee näihin syöttöihin käsiksi ja vie sitten ikävä kyllä Mülleria peliin muilla osa-alueilla.

Pelaamamme ja vihjaamamme + 2,5 tasoitus on tämän pelkotekijänkin huomioon ottaen hyvä nurmella. Täytyy muistaa sekin, että Ferrer murrettiin eilisessä ottelussa Dudi Selaa vastaan kolmesti, kun Mülleria ei ole murrettu vielä kertaakaan kahdessa aiemmassa ottelussa. Millä tahansa muulla alustalla tällainen kerroinasettelu olisi kuin lottovoitto Ferrerin puolesta, mutta nurmella annetaan Luxemburgin konkarille mahdollisuus tätä Espanjan taistelijaa vastaan.

Kohteet nyt pitkälti Pinnaclen kertoimiin. Sieltä usein parhaimmat kertoimet ja sinne vihjaaminen on tasapuolista kaikkien kannalta, sillä panosrajoitukset eivät tule vastaan.

Ferrer – Müller | Müller + 2,5 peliä | 1,709 Pinnacle

Tagged with: