Tennis vihjeet 06.07.

Vuorossa olisi miesten puolivälieräpäivä. Eilen naiset pelasivat omansa, mutta sinne ei juurikaan mitään julkaisukelpoista tullut pelailtua. Tälle päivää olisi hauskoja erikoisvetoja muun muassa läpisyöttöihin niin NordicBetilla kuin SkyBetillakin, mutta jätetään ne kirjoittamatta.

Otteluun Tomas Berdych – Lucas Pouille sen sijaan laitellaan overia, jos muuten menty vähän under-painoitteisesti reilun viikon aikana. Molempien neljännen kierroksen matsit olivat todella pitkiä. Berdych oli todella tiukoilla Veselyn kanssa ja viidennen erän johto näytti jo ratkaisevalta, mutta sitten Vesely tuli taas rinnalle, mutta ei aivan riittänyt. Puoliksi suomalainen Pouille taas väänsi tenniskenttien ei_niin_pidettyä australialaista Bernhard Tomicia vastaan kolmituntisen ja pitkän erän kautta raavitun voiton.

Berdychin suosikin aseman ymmärtää, mutta yli 36 peliä kuulostaa tähän erittäin hyvältä vedolta. Pouillella on hyvä peli nurmelle, jolla horjuttaa tshekkia ja pitää omat syöttönsä. Tähän vetoon vaadittaneen yhden erän ryöstö, mutta nyt + 2,5 erän tasoituksen ja + 3,5 erän pelimäärän kertoimet ovat sen verran alempia, että ehdottomasti näin.

Berdych – Pouille | Yli 36 peliä | 1,740 Pinnacle

Ottelu pelataan kentällä 1 Milos Raonicin ja Sam Querreyn ottelun jälkeen.

Tagged with: