Tennis vihjeet 03.07.

Hyvää sunnuntaita ja monelle varmasti myös alkanutta lomaa. Edelliset vihjeet olivat Djokovic – Querrey -ottelun underit ja Brown + 2,5 erää Kyrgiosta vastaan. Jälkimmäinen kiinni mukavalla reilulla kahden kertoimella, mutta Djokovic-undereille sai sanoa hyvästit Querreyn tehdessä jättiyllätystä. Jotenkin tuosta Djokovic pelistä paistoi ainakin kahdessa ensimmäisessä erässä sellainen pieni välinpitämättömyys. Ehkä olen yksin tämän mielipiteen kanssa, mutta voihan se ollakin, että maha täyttyi sen kauan tavoitellun Ranskan avointen voiton myötä? Sinänsä Querreyn voitto ihan kiva, mutta toisaalta taas ei. Uusi GS-voittaja olisi hienoa nähdä ATP-kiertueella, mutta esimerkiksi Rogerinkaan voitto ei tekisi pahaa, vaikka tiedä sitten miten todennäköistä sekään olisi.

Tämä päivä on siitä erikoinen, että on todellakin Wimbledonin ensimmäisen viikon sunnuntai ja silloinhan ei tavallisesti pelata. Vain, jos sateiden vuoksi on niin tehtävä. Jos tänäänkin sataa, niin yksi katollinen kenttä ei paljoa pelasta, mutta pieni apu se on sekin. Kenttä 1. saa katon päällensä ilmseisesti vasta kahden vuoden päästä.

Miesten peleihin ei tälle päivää kosketa, mutta naisiin olisi parikikin, joista toinen karsiutuu. Vincin tasoitukset ovat pudonneet liikaa Pinnaclella, mutta esimerkiksi Unibetin + 4,5 peliä  1,84 on vielä niukasti pelattava. Se mihin sitten pelataan on Strycova Makarovaa vastaan pienellä tasoituksella. Toisinaan näin pienien tasoituksien kohdalla voi miettiä jo pelkän voiton ottamista, mutta näen tämän nyt parempana vaihtoehtona. Strycova on pelannut erittäin hienoa nurmikautta ja kuten myös koko vuotta ennätysrankingin ollessa jo hyvin lähellä. Makarova on tapansa mukaan ailahdellut, mutta ei ole Wimbledonissa vakuuttanut – ei edes Kvitova-ottelussa, sillä siitä laitan kyllä paljon tshekin huonon päivän piikkiin. Pelaajien ominaisuuksissa ei ole hirvittävästi eroa. Makarovan kämmen on ehkä hieman kovempi, mutta muuten yhtäläisyyksiä on paljon hyvin kierteettömistä lyönneistä lähtien. Strycova voi olla vähän aggressiivisempi ja kovempi taistelija kentällä, jonka vuoksi tämä asetelma hänelle nyt kallistuukin.

Makarova – Strycova | Strycova + 2 peliä | 1,704 Pinnacle

Unibet

  • Ystävällinen asiakaspalvelu
  • Kohdevalikoima
  • Luotettava
  • Erityisesti suomalaisille suunnattuja livelähetyksiä
  • Vedonlyöntibonukset

 

Tagged with: