Tennis vihjeet 02.06.

Djokovic – Bautista ottelun päätökseen viemisessä vie reilumminkin aikaa, joten parin päivän taukokin tuli samalla.

Tällä hetkellä Ranskassa ratkotaan viimeisiä välieräpaikkoja ja valitettavasti tällekin päivää on luvattu sadetta, mutta pelit alkavat olla onneksi loppusuoralla junioreita lukuun ottamatta, joten eiköhän turnaus pääty ajallaan.

Valikoima siis pienenee, mutta sitä on vielä sen verran, että Dominic Thiem – David Goffin otteluunhan me kosketaan ja pelataan tietysti itävaltalaista? Panoksena tässä ottelussa on pelaajia tällä hetkellä eniten kiinnostavan välieräpaikan lisäksi totta kai raha, mutta myös paikka top 10:ssä.

Voi varmaankin sanoa, että molemmat kaverit ovat pelanneet jo nyt nuorella iällä itsensä omien maidensa kaikkien aikojen miespelaajiksi, mutta Thiem on se kenet näistä voi kuvitella näkevän peräti viiden parhaan joukossa saakka. Goffin on luultavasti jo lähempänä parasta tasoaan, mutta Thiem tulee tuosta vielä kehittymään ja vähentämään virheitä. Varsinkin massalla kyseessä saattaa olla tämän sukupolven Nadal, vaikkakaan tuskin tulee yltämään lähellekään samoihin saavutuksiin, mutta tästä huolimatta jossain vaiheessa kiertueen ylivoimaisesti paras massapelaaja, kun konkarit väistyvät.

Thiemin voittoa lapulle, mutta myös – 1,5 erätasoituksella kelpaa, jos kahden kieppeillä tai mieluiten pintaan löytyviä kertoimia on vielä tarjolla. Seuraava varsinainen tennis vihje.

Thiem – Goffin | Thiem | 1,581 Pinnacle, 1,60 BetVictor

Ottelun alkamisaika aikaisintaan 14.00, joskin samalla myös todennäköisin ilman sateita, sillä Thiem Goffin on päivän ensimmäinen ottelu kyseisellä kentällä.

Tagged with: