Tennis vihjeet 01.10.

Ensimmäistä vihjettä lokakuulle. Edellinen pelattu kohde oli Juan Monacon ja Feliciano Lopezin väliseen otteluun pelatut overit. Niitä ei saatu. Argentiinalainen hävisi tylysti syöttövuoronsa juuri ratkaisevalla hetkellä ja näin Lopez päätti syöttämään ottelun kotiin suoraan kahdessa erässä.

Overilinjalla jatketaan. Tällä kertaa vuorossa Chengdun välierä Karen Khachanovin ja Viktor Troickin välillä. Loistava turnaus molemmilta tähän saakka. Venäjällä on ollut miesten puolella pulaa huippupelaajista sitten 2000-luvun taitteen menestysvuosien, mutta nyt näyttää jälleen paremmalta.

Molemmat näistä ovat todella kovasyöttöisiä pelaajia, joten syötönmurrot lienee vähissä. Troicki lähtee tähän suosikkina ja tämä on Khachanoville vasta ensimmäinen välierä tälla tasolla, mutta näitä hyviä otteita nähtiin jo esimerkiksi US Openin karsinnoissa ja itse pääsarjassakin, jossa tarjosi kelpo vastuksen Kei Nishikorille.

Nuoren pelaajan otteet voivat olla arvaamattomia, mutta sama koskee myös Troickiin. Todella temperamenttinen pelaaja, mutta tässä vaiheessa turnausta ymmärtää varmasti itsekin, että miten käyttäytyä kentällä ja pitää myös mielessä, että peli ei ole ohi ensimmäisen hävityön syöttövuoron jälkeen.

Uskotaan, että tämä menee vähintään yhden tie-breakin kautta pitkän kaavan mukaan. Khachanov voitti jo yhden kovasyöttöisen pelaajan, joka tarjosi myös hyvää puolustuspeliä, joten Troicki pitäisi olla yhtä lailla haastettavissa.

Khachanov – Troicki | Yli 22 peliä | 1,800 Pinnacle

24hBet

  • Suomenkielisyys
  • Sekä casino ja vedonlyönti
  • Ilmaiskierroksia ilman talletusta

Tagged with: