Tennis vihjeet 01.07.

Sitten päästään heinäkuun puolelle ja Wimbledonin viidenteen päivään. Eilisen tai oikeastaan jo toissapäivänä vihjatun Kuznetsov – Müller -ottelun tuloksena oli hieno voitto venäläiselle ja ruma tappio meille ja Müllerille.

Lauantai jäänee väliin ja ehkä sunnuntaikin, joka on perinteisesti muutenkin vapaapäivä Wimbledonissa, jos sateiden takia ei tarvitse kuroa ohjelmaa kiinni.

Pelaillaan nyt kerralla parit kohteet. Ensimmäinen otteluun Djokovic – Querrey. Jenkki on hurja syöttäjä, mutta Djokovic on luonnollisesti sen tason kaveri, joka päässee niihin käsiksi ja vienee pallorallitkin erittäin suurella prosentilla. Jos kyseessä olisi esimerkiksi Isner, niin linjat tuskin olisivat aivan tällaisia, mutta Querrey ei ole aivan Isner – Karlovic -tasoa, vaan askeleen alempana, joskin osaa toisaalta vähän myös pelatakin.

Sekä undereista kuin myös tasoituksista on kertoimet syöty jo aika lahjakkaasti, mutta pienellä voi vielä pelata tai sitten odotella, jos pientä nousua tapahtuisi.

Djokovic – Querrey | Alle 31 peliä | 1,781 Pinnacle

Toinen ottelu on Kyrgios – Brown, johon otamme Brownia erätasoituksella. Kyrgios esitti aiemmassa ottelussaan Stepanekia vastaan jälleen upeita lyöntejä, mutta joukkoon mahtui myös esimerkiksi nollille hävitty syöttövuoro ja surkeaa työskentelyä murtopalloissa. Australialainen ansaitusti suuri suosikki, mutta Brown viihtyy nurmella erinomaisesti ja on pystynyt ennenkin siellä suuriin yllätyksiin.

Kyrgios – Brown | Brown + 2,5 erää | 2,110 Pinnacle

Tagged with: