Ruotsista rahaa pelikassaan?

Haetaanko Ruotsista rahaa pelikassaan? Kyllä, mutta toinen tapa on hyödyntää vedonlyöntibonukset tai ilmaista pelirahaa. Molemmat ovat aidosti järkeviä sijoituksia. Toisesta ei edes pysty häviämään.

Superettan

Kohde on Ruotsin toiseksi ylimmästä sarjatasosta eli Superettanista. Otteluna Varbergs – Brommarpojkarna. Tänään siis Ruotsista rahaa kassaan!

Superettanista löytyy hyvä kohde. Varbergs vastaan Brommapojkarna. Pojat ovat putoamisviivan alapuolella sijalla 14. Varbers sen sijaan nousukiidossa, tällä hetkellä viidentenä. Brommapojkien vierassaldo surkea: 7 ottelua 1 voitto, 0 tasapeliä ja 6 tappiota. Varbergs kotona 7 ottelua, 4 voittoa, 2 tasapeliä ja vain 1 tappio. Lisäksi he pelaavat tekonurmella kotonaan, joka lisää kotiedun merkitystä.

Brommapojkarilla on lisäksi pahoja kokoonpanohuolia. Sivussa ovat normaalisti aloituksessa olevat puolustajat F. Stoor (13 ottelua / 0 maalia) ja J. Augustinsson (13/0) ja lisäksi kaksi kärkeä C. Kouakou (8/1) ja S. Vecchia (7/3).

Varberg nousisi sijalta viisi kolmanneksi voitolla. Voiton puolesta pelaammekin kertoimella 1,[email protected]Bet365. Panos 9/10.

mobilebet leveä