Raviveikkaus | Totossa hullu lauantai

Raviveikkaajan unelmapäivä

Ny on raviveikkaus kuumasti esillä mediassa. Vihjeitä on jaossa runsaasti raviveikkaukseen, eikä syyttä, sillä nyt on tarjolla isot voitot kun potissa on runsaasti ylimääräistä rahaa.

Raviveikkaus tarjoaa nyt ylikerrointa

Vedonlyönnissä puhutaan aina kertoimista. Kun kerroin on tarpeeksi hyvä kannattaa pelata. Nyt on sellainen tilanne raviveikkauksen Totossa. Melko käsittämätön tilanne jopa, sillä ilmeisesti tullaan jakamaan enemmän voittoja kun mitä pelirahaa tulee sisään. On harvinaista, että peliyhtiö jakaa enemmän rahaa kun ottaa. Tietenkin voittoon on pitkä matka, mutta teoriassa on nyt kannattavaa ja voitollista sijoittamista laittaa pieni lappunen raveihin. Tarkemmin Toto75:een.

Kaikkien aikojen jackpot

Tätä mainostetaan kaikkien aikojen jackpottina, eli jättipottina. Kun pottiin on lisätty ylimääräistä jopa yli miljoona euroa on kokonaispotti huikea – yli 2 miljoonaa euroa! Siitä olisi mukava saada itselleen siivu. Nyt pelataankin hulluna raviveikkaus kimppoja. Jättipotti on jaossa ainoastaan 7 oikein voittoluokassa.

Veikkausforumilla raviveikkaajia?

Raviveikkaus ei ikävä kyllä kuulu kohteisiin, joita kehdattaisiin vihjata ylläpidon toimesta. Tietoa on yksinkertaisesti liian vähän. Sen verran tämäntyylisestä tilanteesta voi toki ymmärtää, että nyt ei kannata hakemalla hakea liikaa yllätyksiä. Kun potissa on ylimääräistä on käytännössä jokainen rivi odotusarvoltaan voitollinen. Tällöin on osuma se mitä halutaan. Ei tietenkään pelkkää suosikkia, mutta ei liian vaikeaakaan riviä. Kun näitä erityisen maistuvia Toto-75 päiviä tulee jatkossa niin toivotaan, että Veikkausforumin Facebook -ryhmässä löytyy jokunen, joka haluaa vinkata mitä lapulle laittaa. Nyt ostettiin vain valmis kimppalappu, jotta jotenkin oltaisiin mukana. Muuten on raviveikkaus enemmän tuttua ulkomaisilla vedonvälittäjillä ja niistä on kertynyt mukavasti voittoa, mutta silloinkin muiden vihjeillä.

Raviveikkaus muilla vedonvälittäjillä

Raviveikkaus on mahdollista myös muilla vedonvälittäjillä. Esimerkiksi Unibet ja Bet365 mahdollistavat raviveikkauksen. Tarjolla on usein todellisia helmiä, mutta ikävä kyllä parhaat kertoimet ehtii usein pudota kun nopeat syövät hitaat. Kuitenkin raviveikkaus on järkevää näillä vedonvälittäjillä, sillä pelattavaa löytyy usein varsinkin H2H eli hevonen vastaan hevonen kohteissa. Nämä ovatkin kiinnostavia vetoja lähtöjen sisällä. Vaikka veikkaamasi hevonen olisi viides saatat voittaa kunhan H2H vastustaja on kuudes tai huonompi..

ravit ja raviveikkaus