Pokeria ja vetovihje

SJK – FC Inter

Tänään hyvä kohde kotimaisesta sarjasta. SJK vs. Fc Inter. Interillä katastrofaalinen kokoonpano tilanne. Mika Ojalan lähdön jälkeen ei ole myöskään tullut voittoja sekä Vahid Zambon siirtyminen ei todellakaan helpota tilannetta. Nyt on monella avauskokoonpanosta normaalisti poissa olevall näytönpaikan, mutta vastassa on europaikoista kamppaileva SJK kotonaan joka on ilman suurempia loukkaantumishuolia.

SJK on vain 6:n pisteen päässä Liigaa johtavasta HJK:stä. Ottelu on myös Veikkausliigan Respect-ottelu ja sen alussa nostetaan yhdessä Punainen Kortti Rasismille. Peliin on kutsuttu Respect-teeman mukaisesti vanhoja SJK pelaajia alkuvuosilta ja ottelun alussa luovutetaan Respect-palkinto. Tuo palkinto menee tänä vuonna SJK kannattajille, jotka ova päättäneet palkintorahoillaan ostaa jalkapalloja Seinäjoen ala-asteille. Eli meteliä varmasti riittää.

Interiltä sivussa: Interin kokoonpanosta puutuvat varmuudella Jukka Lehtovaara, Egzon Belica, Petros Kanakoudis, Eric Matoukou, Blend Miftari, Kalle Kauppi, Diogo da Costa ja Oskari Qvick.

Pitkän poissaololistan takia Dragtsma on nostanut SJK-ottelua varten Interin kokoonpanoon A-junioreista keskikenttäpelaaja Kaarlo Parkkisen. Toki tämä vaikuttaa liiankin selvältä kotivoitolta ja kyseessä “arvausliiga” joten ihan kaikkia rahoja tähän ei kannata laittaa, mutta 9/10 panostus SJK 1,62 @24hbet joka tarjoaa todella hyvin Suomikohteita mm. pesäpallo. 24hBet on myös mukana Veikkausforumin vedonlyöntibonukset listassa, joten bonus on myös kelpo.

Pokeri freerollia!

Vastaveto.com järjestää jälleen pienen porukan pokeriturnauksen, joka on täysin ilmainen ja kuka tahansa voi osallistua. Potissa 80€ kolmelle parhaalle. Ainoa mitä pitää tehdä on ilmoittautua.

Lisätiedot: VASTAVETO.COM