Pokeri freeroll sunnuntaina 4.1.2015!

On jälleen se aika kuukaudesta kun kisaillaan Vastavedon porukan kanssa pokerikuninkuudesta. Viime kerralla oli ennätysmäärä porukkaa mukana, mutta kyseessä on edelleen harvinaisen hyvä pokeriturnaus sillä harvoin on tarjolla ilmaisia pokeriturnauksia joissa palkinnot näin mukavalla tasolla vaikka osallistujamäärät ovat näin pieniä. On tullut pelattua turnauksia, joissa osallistujia 500 ja voittopotti ollut kuitenkin vain 10€-50€. Nyt on osallistujia korkeintaan 100 ja potti kuitenkin vähintään 80€! Entä jos tulee yli 100 pelaajaa mukaan? No ei tule, sillä enempää ei pääse mukaan. 100 ensimmäistä osallistujaa on mukana ja siinä se – sitten ilmoittautuminen suljetaan. Toistaiseksi osallistujia on kuitenkin ollut vain 25-50, joten turnauksen arvo on todellakin hieno. Peukku siitä!

Potti kasvanut

Potti on jälleen kasvanut jonkin verran, sillä nyt se on 80€. Lisäksi yleensä on jaettu käyttäjänimen Vastaveto pudottajalle jokin mukava lisäpalkinto. Viime kerralla se oli 50€, mutta tätä kirjoittaessa ei Vastaveto sivustolla ole julkaistu tämänkertaista palkintoa.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot

Tuttuun tapaan pelataan turnaus Unibetilla, joten sinulla on kaksi liikettä jotka sinun on tehtävä, jotta voit osallistua:

  1. Tee tili Unibetille mikäli sinulla ei jo sellaista ole
  2. Siirry Vastavedon sivuille ja lue lisää

 

Vuosi vaihtuu

Tässä vaiheessa haluamme kiittää Teitä vuodesta 2014! Mitä vuonna 2015 tapahtuu on vielä arvoitus, mutta on selvää että jatkossakin löydät meiltä vedonlyöntibonukset ja ilmaiskierroksia. Mitä muuta? Se selviää vuonna 2015. Nyt kuitenkin se tärkein eli oikein Hyvää Uutta vuotta Teille kaikille!

Blue Happy New Year 2015 Greeting Art Paper Card