NHL vihjeet ensi yölle

NHL on johtava sarja jääkiekossa, joten on ymmärrettävää että NHL vihjeet kiinnostavat monia. Tässä Veikkausforumin artikkeli ja suositukset aiheesta.

HUOM! Vihjeemmet ovat hetken tauolla. Jatkamme vihjeitä kuitenkin ja julkaisemme myös tulosseurannan tasaisin väliajoin kuten asiaan kuuluu. Tervetuloa pian takaisin voittavien vihjeidemme pariin!

Bethard

  • Peruasiat kunnossa ja palvelu toimii
  • Vedonlyöntibonus kannattava

CherryCasino vedonlyönti

  • Kohdevalikoima
  • Verovapaa

Lopettanut Suomen markkinoilla.

NHL-vihjeet 05.04.

Keskiviikon NHL:t Moi. Viimeksi mentiin Ducksin kelkassa. Ducks jatkoi siinä ottelussa upeaa pisteputkeaan, mutta voittoon saakka se ei yltänyt, sillä Jets kiri rinnalle ja ohi jatkoajan kautta. Jos totta puhutaan,...

Read more

NHL-vihjeet 31.03.

Maaliskuun viimeinen NHL-vihje | Veikkausforum Maaliskuun viimeiselle todellakin käännytään ja nyt on viimeiset hetket korjata kurssi ja kääntää kausi plussalle, vaikka mitään hyvää kautta tästä ei saa siitä huolimatta aikaiseksi....

Read more

NHL-vihjeet 28.03.

Tiistain NHL-vihjeet | Veikkausforum.com Oikein hyvää maaliskuun viimeistä viikkoa. Viikonloppuna ei tullut pelailtua, mutta sitä ennen viikko päätettiin pelaamalla Hurricanesia tasoituksella ja sieltä osuma kotiin. Hurricanes jatkoi voittojen tiellä myös...

Read more

NHL-vihjeet 24.03.

Perjantain NHL-vihjeet Oikein hyvää torstaita kaikille. Pari päivää sitten Penguins toi meille vihdoin ja viimein voiton kauden rumimman tappioputkemme jälkeen. Ottelun alkuun saatiin tapahtumia, kun Guentzel pysähtyi Ristolaiseen kuin tiilimuuriin. Ikävä...

Read more

NHL-vihjeet 22.03.

Keskiviikon NHL-vihjeet | Veikkausforum.com Oikein hyvää tiistaita. Aurinko on tänään paistanut, mutta risukasaa se ei vielä läpäissyt. Mikään erityisen hyvä maku ei yön ottelusta jäänyt ja loppu tietenkin pilasi kaiken....

Read more

NHL vihjeet

NHL vihjeet ovat pääosin joukkueen puolesta, jolloin pelataan vetoja jatkoaika mukaan lukien tai ilman jatkoaikaa. Toisinaan voi pelivalinta olla myöskin tasoitusveto jolloin toinen joukkueista saa tasoitusta esimerkiksi maali verran. Maalimäärät on toinen yleinen vetomuoto NHL:ään, mutta toisinaan on tarjolla myös erittäin maukkaita erikoisvetoja. Me vihjaamme eniten pieniä tasoituksia ja moneyline-vetoja.

Erikoisvedot

Erikoisvetoja voivat olla esimerkiksi tekeekö pelaaja maalin tai saalistaako pisteen. Yksittäisistä eristä voi lyödä erilaisia vetoja, mutta myös tulosveto, joukkueiden maalimäärät ja muut vastaavat ovat kiinnostavia.

Erikoisvetoja tarjoaa mm. Unibet (100 € bonus), Nordicbet (vedonlyöntibonus) ja Bet365 (100 € bounus).

Perustietoa NHL vedonlyönnistä

Mikäli itse tuotat NHL-vihjeitä on parempi mitä enemmän tiedät. On hyvä kuunnella myös muiden ajatuksia. Vedonlyöntilegenda Jorma Vuoksenmaa puhuu NHL-vedonlyönnistä Unibetin Hetkinen videossa. Kaikkea ei tarvitse uskoa sokeasti ja olla samaa mieltä, mutta ammattilaisen mielipiteet ovat aina eduksi.

Vaikka et itse analysoisi NHL:ää syvellisemmin vaan haluat hyödyntää muiden NHL-vihjeet on hyvä ymmärtää perusteet vedonlyönnistä ja nimenomaan NHL:stä. Tässä Unibetin julkaisema osa 2, jossa pääosaa esittää edelleen NHL ja Jorma Vuoksenmaa:

Tulevat NHL ottelut

Mihin NHL vihjeitä on sitten tulossa? Tässä tulevat ottelut. Kovin kauas ei kannata vetoja asettaa, vaikka kohteet olisivatkin auki. Ajoissa on hyvä olla, mutta liika ennakointi voi kostautua.

 

 

NHL vihjeet ensi yölle

Perusfakta vedonlyönnissä on se, että kun hyödynnät NHL-vihjeitä on sinun ymmärrettävä mitä on voittava vedonlyönti. Lyhyesti sen voi sanoa niin, että tarvitset ylikertoimia jotta voitat. Mikä on ylikerroin? Esimerkiksi yli kahden kerroin tapahtumalle, jonka todennäköisyys on 50 %. Kruuna vai klaava, kumpaa veikataan? Sitä, jonka kerroin on yli 2,00. Se on voittavaa vedonlyöntiä.

Miten tämä liittyy NHL-vihjeisiin? Siten, että vaikka NHL-vihjeet olisivat kuinka hyviä voit tehdä tappiota, jos et hyödynnä parhaita kertoimia. Tätä varten on sinun kerroinvertailtava. Pelaa VAIN parhaat kertoimet! Aina! Pitkässä juoksussa sillä on suuri merkitys pelaatko kerrointa 1,95 vai 2,05. Se on fakta. Tästä syystä on erittäin tärkeää kerroinvertailla ja käyttää monia eri vedonvälittäjiä. Avaa uusia tilejä sivultamme vedonlyöntibonukset. Samalla saat uutena pelaajana mukavat bonukset!

 

NHL vihjeet

 

Sitten vihdoin asiaan, eli mistä NHL vihjeet?

Niitä löytyy usealta eri sivustolta. Yksi, jota hyödynnämme omien vihjeidemme lisäksi on sivu vedonlyöntifoorumi Vastaveto. Olet varmasti kuullut sivustosta Vastaveto.com aikaisemmin myös. Vastaveto tarjoaa muun muassa ilmaista pokeria ja pitkävetovihjeitä. Samalta sivustolta löydät keskustelupalstan, jolta löytyy muutama osaava vedonlyöjä, jolta kannattaa poimia ideoita NHL-vetoihin.

Siirryt tästä linkistä keskustelupalstalle vihjeiden pariin