NHL-vihjeet 7.1.

Panthersille komea voitto rajan tuntumasta. Myös kansainvälisessä jääkiekossa tuli illalla ilmeisesti joku voitto, mutta kumpi lie suurempi suurempi yllätys? Ei vaan oikeasti hieno suoritus ja ehkä itse mestaruuttakin tärkeämpää on se, että nämä nuoret pystyivät kääntämään pelistä toiseen tappioaseman voitoksi ja tästäkin porukasta on ensi kesän top-3-varauksia takuulla kaksi ja miksi ei kympin sakissa kolmaskin suomalainen.

Pelataan ensi yölle Ducksin kotivoittoa Maple Leafsista. Pikku hiljaa on Boudreaun porukka näyttänyt paremmalta. Maalit ovat olleet enemmän tai vähemmän tiukassa, mutta omissakaan ei ole tässä viime aikoina soinut liiemmin.

Ducksin maalivahtitilanteen pitäisi tällä hetkellä hyvin tasaisena, eikä ole käytännössä minkään valtakunnan merkitystä, että kumpi kaksikosta Andersen / Gibson maalille luistelee. Hyvä tai huono päivä voi sattua kummalle tahansa. Jos pakko olisi valita, niin nyt ehkä Gibson, vaikka alkukaudesta olisi arpa osunut todennäköisesti tanskalaiseen. Loukkaantuneista Fowlerin poissaolo on nimellisesti suurempi, kuin mitä se on käytännössä.

Ducks – Maple Leafs | Ducks | 1,952 Marathonbet, 2,000 Pinnacle

Hyvää loppiaista.